TÜKODER’DEN PROTOKOL ZİYARETLERİ
TÜKODER’DEN PROTOKOL ZİYARETLERİ
Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Gölcük Şubesi, ilçenin mülki ve yerel idarecilerine yönelik anlamlı bir ziyaret turu gerçekleştirdi.
Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Gölcük Şubesi, ilçenin mülki ve yerel idarecilerine yönelik anlamlı bir ziyaret turu gerçekleştirdi.
TÜKODER Gölcük Şube Başkanı Rıdvan Salman ve yönetim kurulu üyeleri, Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin ile Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i makamlarında ziyaret etti. Oldukça samimi bir atmosferde geçen görüşmelerde, ilçedeki tüketicilerin korunması ve bilinçlendirilmesine yönelik yapılabilecek çalışmalar ele alındı.
"İş Birliği İçerisinde Olmaktan Memnuniyet Duyacağız"
Gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından TÜKODER Gölcük Şubesi tarafından yapılan ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Gölcük Kaymakamımız Müfit Gültekin ve Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer'i makamlarında ziyaret ettik. Nazik kabulleri ve samimi sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyor; tüketici hakları ve toplumsal fayda adına yapılacak çalışmalarda iş birliği içerisinde olmaktan memnuniyet duyacağımızı ifade ediyoruz."
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
