LASTİK İŞ
ismail

KARTEPE HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Gündem 24.01.2021 - 12:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KARTEPE HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

(İHA) - Kocaeli'nin kayak merkezi Kartepe’de kar yağışı sonrasında oluşan eşsiz manzara havadan görüntülendi. Samanlı Dağları’nın zirve noktasında bulunan Kartepe, geçtiğimiz hafta yağan karla beyaz örtü ile kaplandı. Kar yağışı sonrasında açan güneşle ışıl ışıl olan Kartepe’de oluşan manzara kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı. Drone ile havadan görüntülenen doğal güzellikler, doğaseverleri hayran bıraktı.

(İHA) - Kocaeli'nin kayak merkezi Kartepe’de kar yağışı sonrasında oluşan eşsiz manzara havadan görüntülendi.
Samanlı Dağları’nın zirve noktasında bulunan Kartepe, geçtiğimiz hafta yağan karla beyaz örtü ile kaplandı. Kar yağışı sonrasında açan güneşle ışıl ışıl olan Kartepe’de oluşan manzara kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı. Drone ile havadan görüntülenen doğal güzellikler, doğaseverleri hayran bıraktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.