LASTİK İŞ

''HOŞ GELDİN YA ŞEHR-İ RAMAZAN''

Gündem 12.04.2021 - 16:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

''HOŞ GELDİN YA ŞEHR-İ RAMAZAN''

Gölcük DEVA Partisi İlçe Başkanı Sedat Yücel, Ramazan ayı nedeniyle basın açıklaması gerçekleştirdi.

Gölcük DEVA Partisi İlçe Başkanı Sedat Yücel, Ramazan ayı nedeniyle basın açıklaması gerçekleştirdi. İşte Başkan Yücelin açıklaması; Bütün dünyayı kuşatan Pandemi nedeniyle insanlık çok büyük bir sınavdan geçiyor. Yaşamın gerçekliği içinde karşılaştığımız ilave zorluklar yeteri kadar hepimizi bunaltmış durumdadır. Hayatını kaybeden sevdiklerimiz, hastanelerde şifa bekleyen canlarımız, işi, aşı, ticareti elinden kayıp gitmiş olanlar ve bunların yanında işini aşını kaybetmek üzere olan vatandaşlarımız var. Tam da bu koşullarda; Ayrıştırıcı olmadan birliğimizi, beraberliğimizi, ülke sevdamızı, insani ve ahlaki değerlerimizi, hakkı ve hukuku bize vaaz eden İslamiyetin kutsal kitabı Kuranı Kerimin nazil olduğu mübarek ayı Ramazan ayına kavuşmuş olmanın sevincini yaşıyoruz. Bu mübarek ayın, İslam alemine ve bütün insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini, hayırlara, güzelliklere vesile olmasını diliyorum. Birbirimizi kırmadan, toplumsal barışı tesis edecek şekilde Ramazan ayı ruhuna uygun hareket etmeli, lafımıza sözümüze, davranışlarımıza dikkat etmeliyiz. Asrın belası PANDEMİ'nin daha fazla can kaybına yol açmaması için tedbirlere önemle riayet etmeliyiz. Coronaya kahramanlık olmuyor. Yapılan hatalar sevdiklerimizi, insanlarımızı hayattan koparıyor. Farkında olmadan katil Coronaya yardım ve yataklık yapmamalı, bu mübarek ayda kurallara azami derecede riayet etmeli, mümkünse dışarı çıkmamalıyız. Biliyoruz ki vatandaşın yaşam konforu geriledi. Hiç ummadığımız insanlar ihtiyaç sahibi oldular. Gerçek ihtiyaç sahiplerine yardımların ulaştırılması konusunda ilgili kişi ve kurumların hassasiyet göstermesi aynı zamanda onlara önemli bir vebal de yüklediği bilinmelidir. Hep birlikte sağlıklı bir yaşam, sağlıkla Ramazan Bayramına kavuşmayı Allah'tan niyaz ediyorum. Halkımızın dualarının ve ibadetlerinin kabul olması dileklerimle hoş geldin Ya Şehri Ramazan diyorum.
Gölcük DEVA Partisi İlçe Başkanı Sedat Yücel, Ramazan ayı nedeniyle basın açıklaması gerçekleştirdi.

Gölcük DEVA Partisi İlçe Başkanı Sedat Yücel, Ramazan ayı nedeniyle basın açıklaması gerçekleştirdi.

İşte Başkan Yücelin açıklaması;

Bütün dünyayı kuşatan Pandemi nedeniyle insanlık çok büyük bir sınavdan geçiyor. Yaşamın gerçekliği içinde karşılaştığımız ilave zorluklar yeteri kadar hepimizi bunaltmış durumdadır. Hayatını kaybeden sevdiklerimiz, hastanelerde şifa bekleyen canlarımız, işi, aşı, ticareti elinden kayıp gitmiş olanlar ve bunların yanında işini aşını kaybetmek üzere olan vatandaşlarımız var. Tam da bu koşullarda; Ayrıştırıcı olmadan birliğimizi, beraberliğimizi, ülke sevdamızı, insani ve ahlaki değerlerimizi, hakkı ve hukuku bize vaaz eden İslamiyetin kutsal kitabı Kuranı Kerimin nazil olduğu mübarek ayı Ramazan ayına kavuşmuş olmanın sevincini yaşıyoruz. Bu mübarek ayın, İslam alemine ve bütün insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini, hayırlara, güzelliklere vesile olmasını diliyorum. Birbirimizi kırmadan, toplumsal barışı tesis edecek şekilde Ramazan ayı ruhuna uygun hareket etmeli, lafımıza sözümüze, davranışlarımıza dikkat etmeliyiz. Asrın belası PANDEMİ'nin daha fazla can kaybına yol açmaması için tedbirlere önemle riayet etmeliyiz. Coronaya kahramanlık olmuyor. Yapılan hatalar sevdiklerimizi, insanlarımızı hayattan koparıyor. Farkında olmadan katil Coronaya yardım ve yataklık yapmamalı, bu mübarek ayda kurallara azami derecede riayet etmeli, mümkünse dışarı çıkmamalıyız. Biliyoruz ki vatandaşın yaşam konforu geriledi. Hiç ummadığımız insanlar ihtiyaç sahibi oldular. Gerçek ihtiyaç sahiplerine yardımların ulaştırılması konusunda ilgili kişi ve kurumların hassasiyet göstermesi aynı zamanda onlara önemli bir vebal de yüklediği bilinmelidir. Hep birlikte sağlıklı bir yaşam, sağlıkla Ramazan Bayramına kavuşmayı Allah'tan niyaz ediyorum. Halkımızın dualarının ve ibadetlerinin kabul olması dileklerimle hoş geldin Ya Şehri Ramazan diyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.