LASTİK İŞ
ismail

HAVADAN DENETİMİ YERİNDE GÖRDÜLER

Gündem 29.10.2019 - 14:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HAVADAN DENETİMİ YERİNDE GÖRDÜLER

Vatandaşa doğru bilgiyi aktarabilmek adına 153 Çağrı Merkezi’nde çalışan personeller, deniz kontrol uçağıyla Körfez’in denetimini yerinde tecrübe etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Şube Müdürlüğü ve Büyükşehir153 ortaklığı ile 153 Çağrı Merkezi’nde çalışan personeller deniz kontrol uçağıyla denetimi yerinde tecrübe ediyor. Çağrıyla başlayan şikâyetin değerlendirilmesi, denetlemesi ve sonucunu yerinde gözlemleyen personeller işleyiş hakkında bilgi ediniyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için büyük önem arz eden Körfezin temizliği ve denetimi hakkında vatandaşa doğru bilgiyi aktarabilmek adına uygulamalı eğitim yapılıyor.   HAVADAN DENETİMİ YERİNDE GÖRDÜLER Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaş ile belediye arasındaki bürokrasiyi ortadan kaldırarak, iletişimi güçlendirmek amacıyla kurduğu 153 Çağrı Merkezi, vatandaşa en doğru bilgiyi verebilmek adına personeline eğitim veriyor. Bu kapsamda yapılan son eğitim, Körfez’i kirleten taşıtları tespit eden deniz kontrol uçağında gerçekleşti. Havadan Körfez’in denetlenmesini yerinde gören personeller, deniz taşıtlarının kirletme anlarını ve kesilen idari para cezalarını da yerinde görme fırsatı yakaladı. 153 Çağrı Merkez’inde çalışan personeller, vatandaşlara en doğru bilgiyi vermek için farklı birimlerdeki eğitimlerine devam ediyor.
Vatandaşa doğru bilgiyi aktarabilmek adına 153 Çağrı Merkezi’nde çalışan personeller, deniz kontrol uçağıyla Körfez’in denetimini yerinde tecrübe etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Şube Müdürlüğü ve Büyükşehir153 ortaklığı ile 153 Çağrı Merkezi’nde çalışan personeller deniz kontrol uçağıyla denetimi yerinde tecrübe ediyor. Çağrıyla başlayan şikâyetin değerlendirilmesi, denetlemesi ve sonucunu yerinde gözlemleyen personeller işleyiş hakkında bilgi ediniyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için büyük önem arz eden Körfezin temizliği ve denetimi hakkında vatandaşa doğru bilgiyi aktarabilmek adına uygulamalı eğitim yapılıyor.

 

HAVADAN DENETİMİ YERİNDE GÖRDÜLER

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaş ile belediye arasındaki bürokrasiyi ortadan kaldırarak, iletişimi güçlendirmek amacıyla kurduğu 153 Çağrı Merkezi, vatandaşa en doğru bilgiyi verebilmek adına personeline eğitim veriyor. Bu kapsamda yapılan son eğitim, Körfez’i kirleten taşıtları tespit eden deniz kontrol uçağında gerçekleşti. Havadan Körfez’in denetlenmesini yerinde gören personeller, deniz taşıtlarının kirletme anlarını ve kesilen idari para cezalarını da yerinde görme fırsatı yakaladı. 153 Çağrı Merkez’inde çalışan personeller, vatandaşlara en doğru bilgiyi vermek için farklı birimlerdeki eğitimlerine devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.