LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR GALİP GELMEK ZORUNDA

Spor 07.04.2021 - 14:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR GALİP GELMEK ZORUNDA

Yarın sahasında Elazığ Karakoçan ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz Gölcükspor, bu karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor. Saat 15.00’da başlayacak olan mücadele temsilcimiz için büyük önem taşıyor

Ligde oynayacağı son 5 maçı da kazanmayı planlayan temsilcimiz  Gölcükspor yarın  sahasında oynayacağı maçta Elazığ Karakoçan ile karşı karşıya gelecek. Son iç saha maçında Isparta 32 Spor’u devirerek 3 puanın sahibi olan temsilcimiz bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak son haftalara umutlu girmek istiyor. Kırmızı şimşeklerin alt sıralardaki rakiplerinin Play-Off hattı iddiası olan takımlarla oynayacağı haftayı galibiyetle kapatması gerekiyor. YILMAZ DÜDÜK ÇALACAK Ligde kalma yolunda hayati bir 90 dakikaya çıkacak olan temsilcimizin rakibini konuk edeceği karşılaşmada İstanbul bölgesi hakemlerinden Sercan Yılmaz düdük çalacak. Yılmaz’ın yardımcıları ise Salim Şanlıer ve Mustafa Çevik olacak. Gölcükspor bu kritik karşılaşma öncesinde 25 puanla 15.sırada yer alıyor. Konuk Elazığ Karakoçan FK ise 33 puanla 11.sırada yer alıyor ve düşme tehlikesi yaşamaya devam ediyor.
Yarın sahasında Elazığ Karakoçan ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz Gölcükspor, bu karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor. Saat 15.00’da başlayacak olan mücadele temsilcimiz için büyük önem taşıyor

Ligde oynayacağı son 5 maçı da kazanmayı planlayan temsilcimiz  Gölcükspor yarın  sahasında oynayacağı maçta Elazığ Karakoçan ile karşı karşıya gelecek. Son iç saha maçında Isparta 32 Spor’u devirerek 3 puanın sahibi olan temsilcimiz bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak son haftalara umutlu girmek istiyor. Kırmızı şimşeklerin alt sıralardaki rakiplerinin Play-Off hattı iddiası olan takımlarla oynayacağı haftayı galibiyetle kapatması gerekiyor.

YILMAZ DÜDÜK ÇALACAK
Ligde kalma yolunda hayati bir 90 dakikaya çıkacak olan temsilcimizin rakibini konuk edeceği karşılaşmada İstanbul bölgesi hakemlerinden Sercan Yılmaz düdük çalacak. Yılmaz’ın yardımcıları ise Salim Şanlıer ve Mustafa Çevik olacak. Gölcükspor bu kritik karşılaşma öncesinde 25 puanla 15.sırada yer alıyor. Konuk Elazığ Karakoçan FK ise 33 puanla 11.sırada yer alıyor ve düşme tehlikesi yaşamaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.