LASTİK İŞ

TÜKODER ÖRGÜTLENME ÇAĞRISI YAPTI !

Gölcük 15.03.2015 - 13:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TÜKODER ÖRGÜTLENME ÇAĞRISI YAPTI !

TÜKODER Başkanı Mehmet Arslan 15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü kapsamında yazılı basın açıklaması yaptı. Arslan "Tüketicileri örgütlenmeye davet ediyorum" dedi.

TÜKODER Başkanı Mehmet Arslan 15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü kapsamında yazılı basın açıklaması yaptı. Arslan  yaptığı yazılı açıklamada "Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 5 Temmuz 1986 da yapmış olduğu toplantı sonunda; Evrensel Tüketici Hakları olarak; Temel Gereksinimlerin Karşılanması, Sağlık ve Güvenliğin Korunması, Ekonomik Çıkarların Korunması, Zararların Karşılanması, Temsil Edilme Sağlıklı Bir Çevrede Yaşama, Bilgi Edinme Ve Eğitilme hakkı,  olmak üzere sekiz maddeden oluşan “Evrensel Tüketici Hakları’nın kabul edildiğini tüm Dünyaya duyurmuştur. Türkiye’de 23 ŞUBAT 1995 Tarihinde kabul edilen 4077 sayılı “ Tüketicinin korunması hakkında kanun“ la tüketicilerimizin hakları güvence altına alınmak istenmiştir. Tüketicilerin korunması amacıyla çıkarılan yasalar, yasanın yürürlüğe girdiği günden bu güne kadar tüketicilerin tam anlamıyla korunmaları söz konusu olmadığı gibi,  hak ihlalleri artarak devam etmektedir" dedi.   TÜKETİCİ MAĞDUR EDİLİYOR Tüketicilerin hala mağdur edildiğini ifade eden Arslan tüketicileri örgütlenmeye davet etti. Arslan "Biz Tüketiciler hala; Dünyanın hala en pahalı akaryakıtını kullanıyoruz, elektrik kayıp kaçak bedellerini ödüyoruz, doğalgaz fiyatları ucuzlamasına rağmen hala tüketiciye yansıtılmıyor, iletişim vergileri hala çok yüksek, banka dosya masrafları ve kredi kartı aidat ücretleri alınmaya devam ediliyor, her gün zamlanan et fiyatları nedeni ile proteinsiz yaşıyoruz. Bu yüzden tüketicileri örgütlenmeye davet ediyorum" dedi. 
TÜKODER Başkanı Mehmet Arslan 15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü kapsamında yazılı basın açıklaması yaptı. Arslan "Tüketicileri örgütlenmeye davet ediyorum" dedi.
TÜKODER Başkanı Mehmet Arslan 15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü kapsamında yazılı basın açıklaması yaptı. Arslan  yaptığı yazılı açıklamada "Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 5 Temmuz 1986 da yapmış olduğu toplantı sonunda; Evrensel Tüketici Hakları olarak; Temel Gereksinimlerin Karşılanması, Sağlık ve Güvenliğin Korunması, Ekonomik Çıkarların Korunması, Zararların Karşılanması, Temsil Edilme Sağlıklı Bir Çevrede Yaşama, Bilgi Edinme Ve Eğitilme hakkı,  olmak üzere sekiz maddeden oluşan “Evrensel Tüketici Hakları’nın kabul edildiğini tüm Dünyaya duyurmuştur. Türkiye’de 23 ŞUBAT 1995 Tarihinde kabul edilen 4077 sayılı “ Tüketicinin korunması hakkında kanun“ la tüketicilerimizin hakları güvence altına alınmak istenmiştir. Tüketicilerin korunması amacıyla çıkarılan yasalar, yasanın yürürlüğe girdiği günden bu güne kadar tüketicilerin tam anlamıyla korunmaları söz konusu olmadığı gibi,  hak ihlalleri artarak devam etmektedir" dedi.
 
TÜKETİCİ MAĞDUR EDİLİYOR
Tüketicilerin hala mağdur edildiğini ifade eden Arslan tüketicileri örgütlenmeye davet etti. Arslan "Biz Tüketiciler hala; Dünyanın hala en pahalı akaryakıtını kullanıyoruz, elektrik kayıp kaçak bedellerini ödüyoruz, doğalgaz fiyatları ucuzlamasına rağmen hala tüketiciye yansıtılmıyor, iletişim vergileri hala çok yüksek, banka dosya masrafları ve kredi kartı aidat ücretleri alınmaya devam ediliyor, her gün zamlanan et fiyatları nedeni ile proteinsiz yaşıyoruz. Bu yüzden tüketicileri örgütlenmeye davet ediyorum" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.