LASTİK İŞ

ŞENEL: 23 NİSAN ÇOCUKLARA HEDİYE EDİLEN BİR BAYRAMDIR

25.04.2025 - 07:56, Güncelleme: 25.04.2025 - 07:56
 

ŞENEL: 23 NİSAN ÇOCUKLARA HEDİYE EDİLEN BİR BAYRAMDIR

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Gölcük İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Serkan Şenel, makamını bir süreliğine Piri Reis İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Rabia Sevde Karakolcu'ya emanet etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında geleneksel hale gelen, çocukların temsili olarak yönetici koltuğuna oturmaları töreninde, Gölcük İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Serkan Şenel,  makamını bir süreliğine Piri Reis İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Rabia Sevde Karakolcu'ya emanet etti. Şenel, “23 Nisan çocuklara hediye edilen bir bayramdır” İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Serkan Şenel, makamını devrederken yaptığı açıklamada; "23 Nisan çocuklara hediye edilen bir bayramdır. Geleceğimizin teminatı olan bugünün çocuklarına, milletimizin istikbalini emanet edeceğiz. Bu vesileyle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum" ifadelerini kullandı. Sağlık işleyişi hakkında sohbet ettiler  İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Serkan Şenel ile sağlık işleyişi hakkında sohbet eden öğrenci Rabia Sevde Karakolcu, hür, bağımsız, sağlıklı ve onurlu bir nesil olarak emanete sahip çıkaracaklarını belirtti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Gölcük İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Serkan Şenel, makamını bir süreliğine Piri Reis İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Rabia Sevde Karakolcu'ya emanet etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında geleneksel hale gelen, çocukların temsili olarak yönetici koltuğuna oturmaları töreninde, Gölcük İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Serkan Şenel,  makamını bir süreliğine Piri Reis İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Rabia Sevde Karakolcu'ya emanet etti.

Şenel, “23 Nisan çocuklara hediye edilen bir bayramdır”

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Serkan Şenel, makamını devrederken yaptığı açıklamada; "23 Nisan çocuklara hediye edilen bir bayramdır. Geleceğimizin teminatı olan bugünün çocuklarına, milletimizin istikbalini emanet edeceğiz. Bu vesileyle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Sağlık işleyişi hakkında sohbet ettiler

 İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Serkan Şenel ile sağlık işleyişi hakkında sohbet eden öğrenci Rabia Sevde Karakolcu, hür, bağımsız, sağlıklı ve onurlu bir nesil olarak emanete sahip çıkaracaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.