LASTİK İŞ
güldemir

YAVUZ: TEŞKİLATIN BİRBİRİNE KÜSME HAKKI YOK

Siyaset 13.06.2025 - 21:15, Güncelleme: 13.06.2025 - 21:15
 

YAVUZ: TEŞKİLATIN BİRBİRİNE KÜSME HAKKI YOK

AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı 109. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, “Cumhurbaşkanımız dünyada bu mücadeleyi verirken, bu denklemi bozmaya çalışırken biz teşkilat mensuplarımızın birbirine küsmeye, oraya buraya bakma hakkımız yok” dedi.

GÖLCÜK’TE COŞKULU DANIŞMA AK Parti Kocaeli’nin Darıca ilçesinde başlattığı ilçe danışma meclisi toplantıları takvimini Dilovası ile yarılamıştı. AK Parti danışma meclislerine Gölcük ile devam etti. AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz’un ev sahipliğinde gerçekleşen AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı 109. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı Gölcük Kongre Sarayı’nda gerçekleşti. Parti bayrakları ile süslenen salon partililer tarafından dolduruldu.   AK PARTİ KOCAELİ’DEN YÜKSEK KATILIM Gölcük Danışma Meclisine AK Parti Kocaeli Milletvekili Sadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz ve Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Demir, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz ve AK Parti Gölcük teşkilatı katılım sağladı.   KÜSMEYE HAKKIMIZ YOK Danışma meclisinin açılış konuşmasını yapan Yavuz, “Biraz önce slayt göstermimizde ne yapmak istediğimiz çok net belli. Biz yola çıktığımız günden beri Cumhurbaşkanımızın liderliğinde elimizden geldiği kadar Cumhurbaşkanımıza destek vermeye çalışıyoruz. Gölcük burada, her zaman ki yerinde. Cumhurbaşkanımız dünyada bu mücadeleyi verirken, bu denklemi bozmaya çalışırken biz teşkilat mensuplarımızın birbirine küsmeye, oraya buraya bakma hakkımız yok. Hizmetin azı çoğu olmaz. Bugün burada olan kardeşlerimizin hepsi gereğini yapmaktadır” dedi.
AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı 109. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, “Cumhurbaşkanımız dünyada bu mücadeleyi verirken, bu denklemi bozmaya çalışırken biz teşkilat mensuplarımızın birbirine küsmeye, oraya buraya bakma hakkımız yok” dedi.

GÖLCÜK’TE COŞKULU DANIŞMA
AK Parti Kocaeli’nin Darıca ilçesinde başlattığı ilçe danışma meclisi toplantıları takvimini Dilovası ile yarılamıştı. AK Parti danışma meclislerine Gölcük ile devam etti. AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz’un ev sahipliğinde gerçekleşen AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı 109. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı Gölcük Kongre Sarayı’nda gerçekleşti. Parti bayrakları ile süslenen salon partililer tarafından dolduruldu.

 

AK PARTİ KOCAELİ’DEN YÜKSEK KATILIM
Gölcük Danışma Meclisine AK Parti Kocaeli Milletvekili Sadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz ve Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Demir, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz ve AK Parti Gölcük teşkilatı katılım sağladı.

 

KÜSMEYE HAKKIMIZ YOK
Danışma meclisinin açılış konuşmasını yapan Yavuz, “Biraz önce slayt göstermimizde ne yapmak istediğimiz çok net belli. Biz yola çıktığımız günden beri Cumhurbaşkanımızın liderliğinde elimizden geldiği kadar Cumhurbaşkanımıza destek vermeye çalışıyoruz. Gölcük burada, her zaman ki yerinde. Cumhurbaşkanımız dünyada bu mücadeleyi verirken, bu denklemi bozmaya çalışırken biz teşkilat mensuplarımızın birbirine küsmeye, oraya buraya bakma hakkımız yok. Hizmetin azı çoğu olmaz. Bugün burada olan kardeşlerimizin hepsi gereğini yapmaktadır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.