güldemir

VALİ İLHAMİ AKTAŞ KOMANDOLARLA BULUŞTU

Gündem 23.02.2026 - 22:40, Güncelleme: 23.02.2026 - 22:40
 

VALİ İLHAMİ AKTAŞ KOMANDOLARLA BULUŞTU

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Kandıra ilçesindeki temasları kapsamında 7. Komando Tugay Komutan Yardımcılığı ve Garnizon Komutanlığı’nı ziyaret etti

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, ilçe ziyaretleri ve güvenlik birimleriyle olan temaslarını Kandıra ile sürdürdü. Geniş bir heyetle Kandıra’ya giden Vali Aktaş, bölgenin asayiş ve askeri faaliyetleri hakkında bilgi almak, çalışmaları yerinde incelemek amacıyla 7. Komando Tugay Komutan Yardımcılığı’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Vali Aktaş’a ilçe ve il düzeyindeki tüm üst düzey mülki ve idari amirler eşlik etti. ÜST DÜZEY HEYET EŞLİK ETTİ Vali İlhami Aktaş’ın gerçekleştirdiği bu anlamlı ziyarette; Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt ve Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez hazır bulundu. 7. Komando Tugay Komutan Yardımcısı ve Kandıra Garnizon Komutanı P. Alb. Mesut Alper Harputlu tarafından karşılanan Vali Aktaş, askeri mangayı selamladıktan sonra Şeref Defteri’ni imzaladı. "ONUR DUYDUK" MESAJI Komutanlık makamında gerçekleşen görüşmede, P. Alb. Mesut Alper Harputlu, Vali Aktaş ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan duyduğu onuru ve memnuniyeti dile getirdi. Vali Aktaş ise Tugay’ın faaliyetleri ve bölgedeki askeri disiplinden duyduğu memnuniyeti belirterek, Albay Harputlu ve tüm personele çalışmalarında başarılar diledi. KANDIRA’DA KOORDİNASYON VURGUSU Ziyaret, mülki idare ile askeri birimler arasındaki güçlü koordinasyonu bir kez daha gözler önüne serdi. Görüşme sonunda günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla program sona erdi. Vali Aktaş ve beraberindeki heyet, tugay ziyaretinin ardından ilçedeki diğer programlarına devam etti.
Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Kandıra ilçesindeki temasları kapsamında 7. Komando Tugay Komutan Yardımcılığı ve Garnizon Komutanlığı’nı ziyaret etti

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, ilçe ziyaretleri ve güvenlik birimleriyle olan temaslarını Kandıra ile sürdürdü. Geniş bir heyetle Kandıra’ya giden Vali Aktaş, bölgenin asayiş ve askeri faaliyetleri hakkında bilgi almak, çalışmaları yerinde incelemek amacıyla 7. Komando Tugay Komutan Yardımcılığı’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Vali Aktaş’a ilçe ve il düzeyindeki tüm üst düzey mülki ve idari amirler eşlik etti.
ÜST DÜZEY HEYET EŞLİK ETTİ
Vali İlhami Aktaş’ın gerçekleştirdiği bu anlamlı ziyarette; Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt ve Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez hazır bulundu. 7. Komando Tugay Komutan Yardımcısı ve Kandıra Garnizon Komutanı P. Alb. Mesut Alper Harputlu tarafından karşılanan Vali Aktaş, askeri mangayı selamladıktan sonra Şeref Defteri’ni imzaladı.
"ONUR DUYDUK" MESAJI
Komutanlık makamında gerçekleşen görüşmede, P. Alb. Mesut Alper Harputlu, Vali Aktaş ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan duyduğu onuru ve memnuniyeti dile getirdi. Vali Aktaş ise Tugay’ın faaliyetleri ve bölgedeki askeri disiplinden duyduğu memnuniyeti belirterek, Albay Harputlu ve tüm personele çalışmalarında başarılar diledi.

KANDIRA’DA KOORDİNASYON VURGUSU
Ziyaret, mülki idare ile askeri birimler arasındaki güçlü koordinasyonu bir kez daha gözler önüne serdi. Görüşme sonunda günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla program sona erdi. Vali Aktaş ve beraberindeki heyet, tugay ziyaretinin ardından ilçedeki diğer programlarına devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.