krnt konseyi

UZUNER: CUMHURİYETİ YARINLARA TAŞIMAK EN BÜYÜK GÖREVİMİZ

Gölcük 29.10.2026 - 09:49, Güncelleme: 29.10.2026 - 09:49
 

UZUNER: CUMHURİYETİ YARINLARA TAŞIMAK EN BÜYÜK GÖREVİMİZ

YENİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, Cumhuriyet’in 103. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devletinin temelini atan bu büyük mirası yarınlara güvenle taşımak en birincil görevimizdir” dedi.

YENİ Parti Gölcük İlçe Yönetimi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Anıtpark’ta düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı. İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, programın ardından yaptığı yazılı açıklamada Cumhuriyet’in kazanımlarına sahip çıkma mesajı verdi. “CUMHURİYET, BİR ULUSUN YENİDEN DOĞUŞUDUR” Cumhuriyet’in bağımsızlık ve millet egemenliği açısından taşıdığı önemi vurgulayan Uzuner, “Cumhuriyet; bir ulusun yeniden doğuşu, bağımsızlığımızın taçlandırılması ve egemenliğin kayıtsız şartsız millete devredilmesidir. Laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devletinin temelini atan bu büyük mirası, yarınlara güvenle taşımak en birincil görevimizdir” ifadelerini kullandı. “EN BÜYÜK BAYRAMIMIZI GURURLA KUTLUYORUZ” Atatürk’ün emanetine sahip çıkacaklarını belirten Uzuner, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimize, devrimlerine ve ‘Hukuk Devleti Bize Emanet!’ bilincine sonuna kadar sahip çıkıyoruz. En büyük bayramımızı gururla ve coşkuyla kutluyoruz. Bu anlamlı gün vesilesiyle, YENİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı olarak Anıtpark’ta düzenlenen resmi Kaymakamlık Çelenk Sunma Töreni’ne katılım sağladık. Bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarını ve aziz şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.”  
YENİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, Cumhuriyet’in 103. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devletinin temelini atan bu büyük mirası yarınlara güvenle taşımak en birincil görevimizdir” dedi.

YENİ Parti Gölcük İlçe Yönetimi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Anıtpark’ta düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı. İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, programın ardından yaptığı yazılı açıklamada Cumhuriyet’in kazanımlarına sahip çıkma mesajı verdi.

“CUMHURİYET, BİR ULUSUN YENİDEN DOĞUŞUDUR”

Cumhuriyet’in bağımsızlık ve millet egemenliği açısından taşıdığı önemi vurgulayan Uzuner, “Cumhuriyet; bir ulusun yeniden doğuşu, bağımsızlığımızın taçlandırılması ve egemenliğin kayıtsız şartsız millete devredilmesidir. Laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devletinin temelini atan bu büyük mirası, yarınlara güvenle taşımak en birincil görevimizdir” ifadelerini kullandı.

“EN BÜYÜK BAYRAMIMIZI GURURLA KUTLUYORUZ”

Atatürk’ün emanetine sahip çıkacaklarını belirten Uzuner, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimize, devrimlerine ve ‘Hukuk Devleti Bize Emanet!’ bilincine sonuna kadar sahip çıkıyoruz. En büyük bayramımızı gururla ve coşkuyla kutluyoruz. Bu anlamlı gün vesilesiyle, YENİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı olarak Anıtpark’ta düzenlenen resmi Kaymakamlık Çelenk Sunma Töreni’ne katılım sağladık. Bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarını ve aziz şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.