LASTİK İŞ
ismail

TÜRKEN "GENEL SEÇİMLERDE UMUTLUYUZ !"

Asayiş 29.12.2014 - 20:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TÜRKEN "GENEL SEÇİMLERDE UMUTLUYUZ !"

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Semra Türken ve yönetimi 2014 yılının son haftalık toplantısını gerçekleştirdi. 2014 Yılını değerlendiren Başkan Türken "2014'te istediğimizi alamadık ama 2015 seçimlerinden umutluyuz" dedi.

CHP'nin 2014 yılında önemli çalışmalar yaptığını ve Kadın Kolları çok yorulduklarını ifade eden CHP Kadın Kolları Başkanı Semra Türken "Hutbelerin değiştiği ve yapılan yolsuzlukların arkasında durun dercesine halka 'Gözünüzle görmediğiniz şeylere inanmayın' diyenlerin olduğu bir ülkede elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum. Gölcük'te önemli çalışmalar yaptık. Çok çalıştık yorulduk. İstediğimizi alamadık ama başarı çıtasını yükselttiğimize inanıyorum. 2015 seçimlerinden umutluyuz. İnşallah daha iyi bir yıl olacak" dedi.  TRKEN AK PARTİ'YE GÖNDERME YAPTI Seçim çalışmalarına başladıklarını ifade eden Türken, geçtiğimiz günlerde açıklama yapan iktidar partisi kadın kollarına da göndermede bulundu. Türken "İktidar partisi seçimde hileyi ve oy hırsızlığını engellemek için çalışmalara başlamış. Haftalık toplantılarında böyle bir açıklama yaptılar. Ben sokakta bir tane bile AKP oyu görmedim. Ama CHP'nin oylarını gördük. Bizde çalışmalara başladık. Ancak hırsızlık olmasın diye çalışma yapıyoruz. Sandık görevlileri listesi hazırlandı ve eğitimlere başlandı. Eğitimler 5 Ocak itibariyle tamamlanmış olacak. Şimdiden Gölcük halkına huzur ve mutluluk dolu bir yıl diliyorum" dedi. 
Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Semra Türken ve yönetimi 2014 yılının son haftalık toplantısını gerçekleştirdi. 2014 Yılını değerlendiren Başkan Türken "2014'te istediğimizi alamadık ama 2015 seçimlerinden umutluyuz" dedi.
CHP'nin 2014 yılında önemli çalışmalar yaptığını ve Kadın Kolları çok yorulduklarını ifade eden CHP Kadın Kolları Başkanı Semra Türken "Hutbelerin değiştiği ve yapılan yolsuzlukların arkasında durun dercesine halka 'Gözünüzle görmediğiniz şeylere inanmayın' diyenlerin olduğu bir ülkede elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum. Gölcük'te önemli çalışmalar yaptık. Çok çalıştık yorulduk. İstediğimizi alamadık ama başarı çıtasını yükselttiğimize inanıyorum. 2015 seçimlerinden umutluyuz. İnşallah daha iyi bir yıl olacak" dedi. 
TRKEN AK PARTİ'YE GÖNDERME YAPTI
Seçim çalışmalarına başladıklarını ifade eden Türken, geçtiğimiz günlerde açıklama yapan iktidar partisi kadın kollarına da göndermede bulundu. Türken "İktidar partisi seçimde hileyi ve oy hırsızlığını engellemek için çalışmalara başlamış. Haftalık toplantılarında böyle bir açıklama yaptılar. Ben sokakta bir tane bile AKP oyu görmedim. Ama CHP'nin oylarını gördük. Bizde çalışmalara başladık. Ancak hırsızlık olmasın diye çalışma yapıyoruz. Sandık görevlileri listesi hazırlandı ve eğitimlere başlandı. Eğitimler 5 Ocak itibariyle tamamlanmış olacak. Şimdiden Gölcük halkına huzur ve mutluluk dolu bir yıl diliyorum" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.