LASTİK İŞ

SAADET PARTİSİNDEN MÜFTÜYE ZİYARET

Gündem 26.01.2021 - 15:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

SAADET PARTİSİNDEN MÜFTÜYE ZİYARET

Gölcük ilçe müftümüz İlyas Öztel hocamızın vefatının ardından Kocaeli İl Müftü yardımcısı olarak görev yapan Emin Yılmaz hocamız Gölcük İlçe Müftüsü olarak atanmıştı.

Yeni müftüye hayırlı olsun ziyaretleri devam ederken bir ziyarette Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanlığından geldi. İlçe başkanı Yaşar Yıldız ve ilçe başkan yardımcıları Burak Erol ve Recep Küçükateş ile birlikte yeni müftümüzü tebrik ettiler. Yaşar Yıldız şunları dile getirdi. Öncelikle yeni görevinizde başarılar diliyorum. Bir imam çocuğu ve imam hatip kökenli biri olarak şunları ifade etmeliyim ki bir toplumun kurtuluşu inanan çalışan mücadele eden şuurlu hocalarımızın elinden olacaktır. İnşallah ben hocalarımıza inanıyorum toplumun önünde ki önderler olarak bizi güzele iyiliğe faydalıya götürecekler. Şahsım ve teşkilatım olarak emrinizde olduğumu üzerimize ne zaman bir görev düştü mü yapmaya hazır olduğumuzu ifade ediyorum. Yarım asırlık bir siyasi partinin ilçe başkanıyım bizim davamızın temelinde güzellik, iyilik var,  insanlara faydalı olmak var. Bizim hedefimiz kuran nizamına dayanan yeni bir dünyayı kurmak ve yaşatmak. Bu vesile ile yeni görevinizde tekrar başarılar diliyorum. Rabbim hayırlı çalışmalar yapmayı nasip etsin. Davamızın Merhum Lideri Erbakan Hocamızın kaleme aldığı DAVAM kitabını size hediye ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Emin Yılmaz Teşekkür Etti Bu güzel ziyaretten dolayı şahsım ve ilçe müftülüğümüz adına Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanlığına ve siz kıymetli başkanıma teşekkür ediyorum. İnşallah vatanımızın milletimizin bölünmez bütünlüğü için hep birlikte dirsek temasında olacağız. İnşallah siz siyasilerimizin desteği ile Gölcükte güzel işler başaracağız. Tekrar bu ince düşüncenizden güzel ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum.
Gölcük ilçe müftümüz İlyas Öztel hocamızın vefatının ardından Kocaeli İl Müftü yardımcısı olarak görev yapan Emin Yılmaz hocamız Gölcük İlçe Müftüsü olarak atanmıştı.

Yeni müftüye hayırlı olsun ziyaretleri devam ederken bir ziyarette Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanlığından geldi. İlçe başkanı Yaşar Yıldız ve ilçe başkan yardımcıları Burak Erol ve Recep Küçükateş ile birlikte yeni müftümüzü tebrik ettiler.

Yaşar Yıldız şunları dile getirdi.

Öncelikle yeni görevinizde başarılar diliyorum. Bir imam çocuğu ve imam hatip kökenli biri olarak şunları ifade etmeliyim ki bir toplumun kurtuluşu inanan çalışan mücadele eden şuurlu hocalarımızın elinden olacaktır. İnşallah ben hocalarımıza inanıyorum toplumun önünde ki önderler olarak bizi güzele iyiliğe faydalıya götürecekler. Şahsım ve teşkilatım olarak emrinizde olduğumu üzerimize ne zaman bir görev düştü mü yapmaya hazır olduğumuzu ifade ediyorum. Yarım asırlık bir siyasi partinin ilçe başkanıyım bizim davamızın temelinde güzellik, iyilik var,  insanlara faydalı olmak var. Bizim hedefimiz kuran nizamına dayanan yeni bir dünyayı kurmak ve yaşatmak. Bu vesile ile yeni görevinizde tekrar başarılar diliyorum. Rabbim hayırlı çalışmalar yapmayı nasip etsin. Davamızın Merhum Lideri Erbakan Hocamızın kaleme aldığı DAVAM kitabını size hediye ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Emin Yılmaz Teşekkür Etti

Bu güzel ziyaretten dolayı şahsım ve ilçe müftülüğümüz adına Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanlığına ve siz kıymetli başkanıma teşekkür ediyorum. İnşallah vatanımızın milletimizin bölünmez bütünlüğü için hep birlikte dirsek temasında olacağız. İnşallah siz siyasilerimizin desteği ile Gölcükte güzel işler başaracağız. Tekrar bu ince düşüncenizden güzel ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.