LASTİK İŞ

ORMANA SAKLANAN UYUŞTURUCUYU DEDEKTİF KÖPEK BULDU

09.01.2021 - 09:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ORMANA SAKLANAN UYUŞTURUCUYU DEDEKTİF KÖPEK BULDU

Gölcük'te ormanlık alana saklanmış uyuşturucuyu narkotik polisinin eğitimli köpeği buldu...

Emniyet Müdürlüğü'Nden yapılan açıklama şöyle "Emniyet Müdürlüğümüzce Uyuşturucu madde İmal ve Ticaretinin engellenmesine yönelik çalışmalar kapsamında, İlimizde sokak satıcılarına uyuşturucu madde temin ettiği değerlendirilen G. A. isimli şahıs yakalanmış, akabinde Gölcük ilçesi ormanlık alan içinde saklanmış vaziyette 4 parça halinde 1183 gram Sentetik Kannabinoid maddesi ve hassas terazi ele geçirilmiş olup, Şüpheli şahıs gerekli işlemleri sonrası adli makamlara mevcutlu olarak sevk edilecektir. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir."
Gölcük'te ormanlık alana saklanmış uyuşturucuyu narkotik polisinin eğitimli köpeği buldu...

Emniyet Müdürlüğü'Nden yapılan açıklama şöyle

"Emniyet Müdürlüğümüzce Uyuşturucu madde İmal ve Ticaretinin engellenmesine yönelik çalışmalar kapsamında,

İlimizde sokak satıcılarına uyuşturucu madde temin ettiği değerlendirilen G. A. isimli şahıs yakalanmış, akabinde Gölcük ilçesi ormanlık alan içinde saklanmış vaziyette 4 parça halinde 1183 gram Sentetik Kannabinoid maddesi ve hassas terazi ele geçirilmiş olup,

Şüpheli şahıs gerekli işlemleri sonrası adli makamlara mevcutlu olarak sevk edilecektir.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.