LASTİK İŞ

KOİF20'DE ZİYARETÇİ HEDEFİ 50 BİN

Ekonomi 16.12.2019 - 17:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOİF20'DE ZİYARETÇİ HEDEFİ 50 BİN

Kocaeli İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı Kariyer Günleri (KOİF20) iş birliği protokol imza töreni valilik makam toplantı salonunda gerçekleştirildi. Vali Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmada; “Geçtiğimiz yıllarsa benze programlar yapılmıştı. Bu yılda Valilik koordinasyonluğunda ve kurumların iş birliğiyle 20. Kez düzenlenecek. Burada temel amaç iş arayanlarla eleman arayanları bir araya getirmek” dedi.

Vali Hüseyin Aksoy, KOÜ Prof. Dr. Rektörü Sadettin Hülagü, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik,  İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz, KOTO Başkanı Necmi Bulut, Kocaeli Sanayi Odası Başkan Vekili Çınar Ulusoy ve Deniz Ticaret Odası Başkanı Vedat Doğusel katıldı.  20. KEZ DÜZENLENECEK İşsizlikle mücadelede tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde hareket etmek ve sosyal diyalog geliştirme çalışmaları kapsamında ülkemizde hayata geçen ‘istihdamda milli seferberlik’ programına destek vermek amacıyla Kocaeli Valiliği Koordinatörlüğünde, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kocaeli Ticaret Odası Başkanlığı, Kocaeli Sanayi Odası Başkanlığı ve Deniz Ticaret Odası Başkanlığı işbirliğinde ülkemizdeki en büyük İnsan Kaynakları İstihdam Fuarı ve Kariyer  Günlerini gerçekleştirmeyi hedeflemiştir. Bu kapsamında 5-12 Nisan tarihleri arasında Uluslararası Fuar Alanı’nda 20. İstihdam Fuarı Kariyer Günleri (KOİF) düzenlenecek.  50 BİNİ AŞAN ZİYARETÇİ BEKLİYORUZ Vali Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmada; “Geçtiğimiz yıllarsa benze programlar yapılmıştı. Bu yılda Valilik koordinasyonluğunda ve kurumların iş birliğiyle 20. Kez düzenlenecek.  Burada temel amaç iş arayanlarla eleman arayanları bir araya getirmek. Onların daha bilinçli şekilde iş aramaları ortaya koymak. Katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Odalarımız zaten iş dünyamızın önemli bir ayağı. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz 55 bin kişi bu fuarı ziyaret etmişti. Bu yılda 50 bini aşan ziyaretçiyi bu fuara bekliyoruz” ifadelerini kullandı.  İŞ GÜCÜ İHTİYACINI KARŞILAMAK İstihdam Fuarı Kariyer Günlerinde amaç;  işverenlerin işgücü ihtiyaçlarını karşılamak, iş arayanların iş ihtiyaçlarını karşılamak, üniversite öğrencilerimize işgücü piyasası ile ilgili bilgiler aktarmak, öğrencilerimizi çalışma hayatına hazırlanmaları sağlamak, öğrencilerimizi çalışabilecekleri işyerleri konusunda bilgi edinebilecekleri bir ortam hazırlamak, öğrencilerimize rehberlik etmek, öğrencilerimize staj, gönüllü çalışma, kısa süreli çalışma ve mezuniyet sonrası istihdam imkânları hakkında bilgilendirme yapmak, işletmelerin insan kaynakları yöneticilerinin birbirleri ile kaynaşmalarını sağlamak, ülkemizdeki nitelikli iş gücünün ilimizdeki fuara katılımlarını sağlamak  220 ADET STANT AÇILDI Kocaeli İnsan Kaynakları İstihdam Fuarı ve kariyer günleri 2019 yılında  137 Özel Sektör işletmesi ve İşyeri, 18 Kamu Kurum ve Kuruluşu olmak üzere toplam 155 işyeri için 220 adet stant açıldı.  3 gün süren fuarımızı 54.382 kişi ziyaret etti. 39.153 kişi işletmelere iş başvurusunda bulundu.  1.827 kişide staj başvurusunda bulundu.  3 günlük fuar süresince İl Müdürlüğümüze değişik meslek ve branşlarda toplam 728 kişilik 605 adet açık iş ilanı veridi.
Kocaeli İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı Kariyer Günleri (KOİF20) iş birliği protokol imza töreni valilik makam toplantı salonunda gerçekleştirildi. Vali Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmada; “Geçtiğimiz yıllarsa benze programlar yapılmıştı. Bu yılda Valilik koordinasyonluğunda ve kurumların iş birliğiyle 20. Kez düzenlenecek. Burada temel amaç iş arayanlarla eleman arayanları bir araya getirmek” dedi.

Vali Hüseyin Aksoy, KOÜ Prof. Dr. Rektörü Sadettin Hülagü, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik,  İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz, KOTO Başkanı Necmi Bulut, Kocaeli Sanayi Odası Başkan Vekili Çınar Ulusoy ve Deniz Ticaret Odası Başkanı Vedat Doğusel katıldı. 

20. KEZ DÜZENLENECEK
İşsizlikle mücadelede tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde hareket etmek ve sosyal diyalog geliştirme çalışmaları kapsamında ülkemizde hayata geçen ‘istihdamda milli seferberlik’ programına destek vermek amacıyla Kocaeli Valiliği Koordinatörlüğünde, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kocaeli Ticaret Odası Başkanlığı, Kocaeli Sanayi Odası Başkanlığı ve Deniz Ticaret Odası Başkanlığı işbirliğinde ülkemizdeki en büyük İnsan Kaynakları İstihdam Fuarı ve Kariyer  Günlerini gerçekleştirmeyi hedeflemiştir. Bu kapsamında 5-12 Nisan tarihleri arasında Uluslararası Fuar Alanı’nda 20. İstihdam Fuarı Kariyer Günleri (KOİF) düzenlenecek. 

50 BİNİ AŞAN ZİYARETÇİ BEKLİYORUZ
Vali Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmada; “Geçtiğimiz yıllarsa benze programlar yapılmıştı. Bu yılda Valilik koordinasyonluğunda ve kurumların iş birliğiyle 20. Kez düzenlenecek.  Burada temel amaç iş arayanlarla eleman arayanları bir araya getirmek. Onların daha bilinçli şekilde iş aramaları ortaya koymak. Katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Odalarımız zaten iş dünyamızın önemli bir ayağı. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz 55 bin kişi bu fuarı ziyaret etmişti. Bu yılda 50 bini aşan ziyaretçiyi bu fuara bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

İŞ GÜCÜ İHTİYACINI KARŞILAMAK
İstihdam Fuarı Kariyer Günlerinde amaç;  işverenlerin işgücü ihtiyaçlarını karşılamak, iş arayanların iş ihtiyaçlarını karşılamak, üniversite öğrencilerimize işgücü piyasası ile ilgili bilgiler aktarmak, öğrencilerimizi çalışma hayatına hazırlanmaları sağlamak, öğrencilerimizi çalışabilecekleri işyerleri konusunda bilgi edinebilecekleri bir ortam hazırlamak, öğrencilerimize rehberlik etmek, öğrencilerimize staj, gönüllü çalışma, kısa süreli çalışma ve mezuniyet sonrası istihdam imkânları hakkında bilgilendirme yapmak, işletmelerin insan kaynakları yöneticilerinin birbirleri ile kaynaşmalarını sağlamak, ülkemizdeki nitelikli iş gücünün ilimizdeki fuara katılımlarını sağlamak 

220 ADET STANT AÇILDI
Kocaeli İnsan Kaynakları İstihdam Fuarı ve kariyer günleri 2019 yılında  137 Özel Sektör işletmesi ve İşyeri, 18 Kamu Kurum ve Kuruluşu olmak üzere toplam 155 işyeri için 220 adet stant açıldı.  3 gün süren fuarımızı 54.382 kişi ziyaret etti. 39.153 kişi işletmelere iş başvurusunda bulundu.  1.827 kişide staj başvurusunda bulundu.  3 günlük fuar süresince İl Müdürlüğümüze değişik meslek ve branşlarda toplam 728 kişilik 605 adet açık iş ilanı veridi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.