LASTİK İŞ
güldemir

KOCAELİ’DE JUDO FIRTINASI ESİYOR

Spor 05.07.2025 - 19:00, Güncelleme: 05.07.2025 - 19:00
 

KOCAELİ’DE JUDO FIRTINASI ESİYOR

Büyükşehir’in desteğiyle düzenlenen Avrupa Yıldızlar Judo Kupası bugün Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle organize edilen Avrupa Yıldızlar Judo Kupası bugün Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda başladı. Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz’un da açılışa katıldığı turnuvada 459 sporcu madalya için ter döküyor.   TURNUVA BUGÜN BAŞLADI Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle “Spor Kenti Kocaeli”de nefesleri kesen önemli bir turnuva start aldı. Avrupa Judo Birliği (EJU) ve Türkiye Judo Federasyonu faaliyet takviminde yer alan 05-06 Temmuz 2025 tarihlerinde 16 ülkeden 459 sporcunun katılımıyla düzenlenen Avrupa Yıldızlar Judo Kupası bugün Kocaeli’de başladı.   YARIN DA DEVAM EDECEK Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’ndaki turnuvanın açılış törenine Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz ve Genel Sekreter Ahmet Emrah Beşe ile Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü ve Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer katılarak sporculara başarı dileklerinde bulundu. 2 gün boyunca sürecek müsabakalarda U13-U15 kadın ve erkek kategorilerinde 36 siklette 459 sporcu madalya için ter döküyor.
Büyükşehir’in desteğiyle düzenlenen Avrupa Yıldızlar Judo Kupası bugün Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle organize edilen Avrupa Yıldızlar Judo Kupası bugün Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda başladı. Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz’un da açılışa katıldığı turnuvada 459 sporcu madalya için ter döküyor.

 

TURNUVA BUGÜN BAŞLADI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle “Spor Kenti Kocaeli”de nefesleri kesen önemli bir turnuva start aldı. Avrupa Judo Birliği (EJU) ve Türkiye Judo Federasyonu faaliyet takviminde yer alan 05-06 Temmuz 2025 tarihlerinde 16 ülkeden 459 sporcunun katılımıyla düzenlenen Avrupa Yıldızlar Judo Kupası bugün Kocaeli’de başladı.

 

YARIN DA DEVAM EDECEK

Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’ndaki turnuvanın açılış törenine Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz ve Genel Sekreter Ahmet Emrah Beşe ile Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü ve Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer katılarak sporculara başarı dileklerinde bulundu. 2 gün boyunca sürecek müsabakalarda U13-U15 kadın ve erkek kategorilerinde 36 siklette 459 sporcu madalya için ter döküyor.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.