LASTİK İŞ
ismail

KAYMAKAM DENETİMDE

Gündem 07.04.2021 - 09:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KAYMAKAM DENETİMDE

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut Covid-19 sürecinde ilçemizde önemli denetimlere imza atıyor. Kaymakam Karabulut her hafta denetimlere çıkarak esnaf ve vatandaşları uyarmaya devam ediyor.

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında normalleşme sürecinde uygulamaya  konulan tedbirlerin hassasiyetle yerine getirilmesi amacıyla Kaymakam Cengiz Karabulut başkanlığında İlçemiz Şirinköy Merkezi ve Anıtpark çevresinde  yapılan denetimde esnafa Covid-19 salgını ile ilgili bilgilendirme yapılarak;  park ve bahçeler, market, manav, pide salonu vb. yeme içme yerleri denetlenerek iş yeri sahiplerine Sağlık Bakanlığı Covid­-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde yer alan hususlara göre hizmet verebilecekleri hatırlatıldı. ‘Gerekli tedbirleri alalım’ Kaymakam Karabulut, denetimlerin devam edileceğini belirterek, ‘Maske, hijyen ve mesafe konularına dikkat eden, gerekli tedbirleri alan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz’ dedi.
Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut Covid-19 sürecinde ilçemizde önemli denetimlere imza atıyor. Kaymakam Karabulut her hafta denetimlere çıkarak esnaf ve vatandaşları uyarmaya devam ediyor.

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında normalleşme sürecinde uygulamaya  konulan tedbirlerin hassasiyetle yerine getirilmesi amacıyla Kaymakam Cengiz Karabulut başkanlığında İlçemiz Şirinköy Merkezi ve Anıtpark çevresinde  yapılan denetimde esnafa Covid-19 salgını ile ilgili bilgilendirme yapılarak;  park ve bahçeler, market, manav, pide salonu vb. yeme içme yerleri denetlenerek iş yeri sahiplerine Sağlık Bakanlığı Covid­-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde yer alan hususlara göre hizmet verebilecekleri hatırlatıldı.

‘Gerekli tedbirleri alalım’

Kaymakam Karabulut, denetimlerin devam edileceğini belirterek, ‘Maske, hijyen ve mesafe konularına dikkat eden, gerekli tedbirleri alan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.