LASTİK İŞ

KALİTELİ ÜRÜNLERLE HİZMET FİN YAPIDA

Ekonomi 17.10.2020 - 10:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KALİTELİ ÜRÜNLERLE HİZMET FİN YAPIDA

25 yıldır Gölcük'te esnaflık yapan Fin Yapı Elemanları firma sahibi Rıdvan Salman, kaliteli ürünlerle halkımıza hizmet veriyor. Salman “Uygun fiyat, zamanında teslim ilkesi ile çalıştıklarını belirtti.

Fin Yapı Elemanları firma sahibi Rıdvan Salman 25 yıl önce esnaflığa başladığını açıklayarak şunları söyledi. Salman; “ Bodrum'da uzun yıllar esnaflık yaptıktan sonra ardından Gölcük Merkez Mahallesi Atatürk Bulvarı Merkez Kapalı Çarşı No- 54 de gelerek ticari hayatımı devam ettirdim.  Tabi ki ticarette öncelikle güven çok önemlidir. Yıllardır yaptığım esnaflıkta bu güne kadar yaptığımız işlerden müşterilerimiz daima memnun kaldı. Müşterilerimizin memnuniyeti bizi de mutlu ediyor.  Ticaretteki en önemli unsurun güven ve kalite olduğunu belirten Salman"Biz esnaf olarak bunu ilke edindik. Kaliteli malzemeler kullanarak işimizi itina ile yapıyoruz. Bu da müşterilerimizi çok ama çok memnun ediyor. Müşteri memnuniyeti bizi çok mutlu ediyor. " "Cam Balkon sistemleri, katlanır cam, pileli sineklik, katlanır sinekliklerde toptan satışlarımız ile birlikte ev ve işyerlerine montajlarımız ekiplerimiz tarafından itina ile yapılıyor" diye konuşan Rıdvan Salman ". Aynı zamanda iş yerleri dış cephe kaplamaları, kompozit, garaj kapıları, panjur, kepenk, PVC sistemleri, Alüminyum küpeşte sistemleri, motorlu panjur sistemleri ve fotosel kapıları yapıyoruz. Biz  en iyi bir hizmeti sunmak için çalışmalarımız itina ile yapıyoruz” dedi Fahri Haner     
25 yıldır Gölcük'te esnaflık yapan Fin Yapı Elemanları firma sahibi Rıdvan Salman, kaliteli ürünlerle halkımıza hizmet veriyor. Salman “Uygun fiyat, zamanında teslim ilkesi ile çalıştıklarını belirtti.

Fin Yapı Elemanları firma sahibi Rıdvan Salman 25 yıl önce esnaflığa başladığını açıklayarak şunları söyledi. Salman; “ Bodrum'da uzun yıllar esnaflık yaptıktan sonra ardından Gölcük Merkez Mahallesi Atatürk Bulvarı Merkez Kapalı Çarşı No- 54 de gelerek ticari hayatımı devam ettirdim.  Tabi ki ticarette öncelikle güven çok önemlidir. Yıllardır yaptığım esnaflıkta bu güne kadar yaptığımız işlerden müşterilerimiz daima memnun kaldı. Müşterilerimizin memnuniyeti bizi de mutlu ediyor. 

Ticaretteki en önemli unsurun güven ve kalite olduğunu belirten Salman"Biz esnaf olarak bunu ilke edindik. Kaliteli malzemeler kullanarak işimizi itina ile yapıyoruz. Bu da müşterilerimizi çok ama çok memnun ediyor. Müşteri memnuniyeti bizi çok mutlu ediyor. "

"Cam Balkon sistemleri, katlanır cam, pileli sineklik, katlanır sinekliklerde toptan satışlarımız ile birlikte ev ve işyerlerine montajlarımız ekiplerimiz tarafından itina ile yapılıyor" diye konuşan Rıdvan Salman ". Aynı zamanda iş yerleri dış cephe kaplamaları, kompozit, garaj kapıları, panjur, kepenk, PVC sistemleri, Alüminyum küpeşte sistemleri, motorlu panjur sistemleri ve fotosel kapıları yapıyoruz. Biz  en iyi bir hizmeti sunmak için çalışmalarımız itina ile yapıyoruz” dedi

Fahri Haner     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.