LASTİK İŞ

HUZUREVİ SAKİNLERİNDEN RENKLİ KUTLAMA

02.10.2019 - 12:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HUZUREVİ SAKİNLERİNDEN RENKLİ KUTLAMA

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Dolayısı ile Huzur evi Müdürü Sema Taşdemir tarafından organize edilen kutlama Vehbi Koç Vakfı Ford Otasan Kültür Merkezinde yapıldı.

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kutlamasına Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Beleidye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Huzurevi derneği Başkanı  Saime Türkmen, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Mahalle muhtarları, Kurum Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.   GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER Davetliler, huzurevi sakinlerinin hazırladığı bir birinden renkli gösterilerle gönüllerince eğlenirken, tiyatro gösterimi kahkahaya boğdu, halk oyunları gösterisi de hayranlıkla izlendi ve ayakta alkışlandı. Şiirler davetlileri hüzünlendirirken, ilçemizin tanınmış sesi Melih Kahveci’nin şarkılarıyla da gönüllerince eğlendiler. Program sonunda Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer programı hazırlayan ve bizzat görev alan huzurevi sakinlerini kutlayıp, onlara çiçek taktim etti. Birlikte fotoğraf çektirip, “Enerjinizi hiç kaybetmeyin, Allah sizlere uzun ömürler versin” dileklerinde bulundular.  
1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Dolayısı ile Huzur evi Müdürü Sema Taşdemir tarafından organize edilen kutlama Vehbi Koç Vakfı Ford Otasan Kültür Merkezinde yapıldı.

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kutlamasına Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Beleidye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Huzurevi derneği Başkanı  Saime Türkmen, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Mahalle muhtarları, Kurum Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Davetliler, huzurevi sakinlerinin hazırladığı bir birinden renkli gösterilerle gönüllerince eğlenirken, tiyatro gösterimi kahkahaya boğdu, halk oyunları gösterisi de hayranlıkla izlendi ve ayakta alkışlandı. Şiirler davetlileri hüzünlendirirken, ilçemizin tanınmış sesi Melih Kahveci’nin şarkılarıyla da gönüllerince eğlendiler. Program sonunda Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer programı hazırlayan ve bizzat görev alan huzurevi sakinlerini kutlayıp, onlara çiçek taktim etti. Birlikte fotoğraf çektirip, “Enerjinizi hiç kaybetmeyin, Allah sizlere uzun ömürler versin” dileklerinde bulundular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.