HALIDERE’DE SİNYALİZASYON KRİZİ ÇÖZÜLÜYOR
HALIDERE’DE SİNYALİZASYON KRİZİ ÇÖZÜLÜYOR
D130 karayolunun Halıdere geçişinde bir süredir çalışmadığı için hem sürücülere hem de yayalara zor anlar yaşatan trafik lambalarında nihayet beklenen adım atıldı.
D130 karayolunun Halıdere geçişinde bir süredir çalışmadığı için hem sürücülere hem de yayalara zor anlar yaşatan trafik lambalarında nihayet beklenen adım atıldı.
D130 karayolunun Halıdere geçişinde bir süredir çalışmadığı için hem sürücülere hem de yayalara zor anlar yaşatan trafik lambalarında nihayet beklenen adım atıldı. Bölge halkının güvenliğini tehdit eden ve geçtiğimiz günlerde gündeme taşıdığımız o noktada ekipler iş başı yaptı.
Sosyal Medyadan Müjde Geldi
Halıdere halkının duyarlılığı ve sosyal medya da "Halıdere severler" adıyla paylaşımlarda bulunan sayfa duyurdu. Duyurulan gelişmeye göre; Eskiyalı Işıkları mevkiinde sinyalizasyon sisteminin onarımı için çalışmalar resmen başladı.
Yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:
"Halıdere Eskiyalı Işıklarda çalışma başladı. Sistem en kısa sürede aktif hale getirilecektir."
Güvenli Trafik Akışı Geri Dönüyor
Özellikle ana yol üzerinden karşıya geçmeye çalışan yayalar ve yan yollardan D130’a bağlanmak isteyen sürücüler için büyük risk oluşturan bu arızanın giderilmesiyle, bölgedeki trafik güvenliği yeniden sağlanmış olacak. Çalışmaların tamamlanmasının ardından ışıkların gün içerisinde tekrar devreye girmesi bekleniyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

