GÜRPINAR SU'DAN ÖRNEK İFTAR

15.06.2017 - 17:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÜRPINAR SU'DAN ÖRNEK İFTAR

Gölcük'te bulunan ve son dönemdeki başarıları ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Gürpınar Su ile Yuvacık Su firmalarının sahibi Cezmi Çiçek, su fabrikasının bahçesinde civar köylerde yaşayan vatandaşlara iftar yemeği verdi

Gölcük'te bulunan ve son dönemdeki başarıları ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Gürpınar Su ile Yuvacık Su firmalarının sahibi Cezmi Çiçek, su fabrikasının bahçesinde iftar yemeği verdi. Başarılarıyla kısa sürede adından sıkça söz ettirmeyi başaran, son olarak Yuvacık Su'yu da bünyesine katan Gürpınar Su şirketinin sahibi iş adamı Cezmi Çiçek, civar köylerdeki vatandaşların davet edildiği geleneksel iftar yemeğini gerçekleştirdi. GENİŞ KATILIM Gölcük'te bulunan Gürpınar Su fabrikasının bahçesinde yapılan 500 kişilik iftara fabrika sahibi Cezmi Çiçek, fabrikada çalışan işçiler ve aileleri, Bizim yaka Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hayrullah Demiray , Selimiye Köyü Muhtarı İbrahim Yaşar, Lütfiye Köyü Muhtarı Osman Şahin, Sofular Köyü Muhtarı Hüseyin Türkay, Gürpınar Su İdari İşler Müdürü Ertürk Yürüç, Gürpınar Su Genel Müdürü Salim Demir, Finans Müdürü Musa Yılmaz, Üretim Müdürü Seyfettin Çakır, Satın Alma Müdürü Erhan Aktaş ile birlikte, Sofular, Selimiye, İhsaniye ve Lütfiye köylerinin sakinleri katıldı.    “RAMAZANI İDRAK EDİYORUZ” İftar öncesi Lütfiye Camii İmamı Ahmet Çolak tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı. İftar programına gelen işçi ve aileleri servislerle tesise getirildi. İftarda konuşan Cezmi Çiçek, her sene iftarı düzenlemeye gayret ettiklerini belirtirken “Kendi çalışanlarımız ve köy sakinlerimizle bu iftarı gerçekleştiriyoruz. Bu iftarlara kesinlikle protokol davet etmiyoruz. Son derece samimi geçen bu iftarlarla, Ramazan'ın bereketini ve anlamını bu vesileyle, birlikte daha iyi idrak ediyoruz” şeklinde konuştu. 
Gölcük'te bulunan ve son dönemdeki başarıları ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Gürpınar Su ile Yuvacık Su firmalarının sahibi Cezmi Çiçek, su fabrikasının bahçesinde civar köylerde yaşayan vatandaşlara iftar yemeği verdi

Gölcük'te bulunan ve son dönemdeki başarıları ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Gürpınar Su ile Yuvacık Su firmalarının sahibi Cezmi Çiçek, su fabrikasının bahçesinde iftar yemeği verdi. Başarılarıyla kısa sürede adından sıkça söz ettirmeyi başaran, son olarak Yuvacık Su'yu da bünyesine katan Gürpınar Su şirketinin sahibi iş adamı Cezmi Çiçek, civar köylerdeki vatandaşların davet edildiği geleneksel iftar yemeğini gerçekleştirdi.

GENİŞ KATILIM
Gölcük'te bulunan Gürpınar Su fabrikasının bahçesinde yapılan 500 kişilik iftara fabrika sahibi Cezmi Çiçek, fabrikada çalışan işçiler ve aileleri, Bizim yaka Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hayrullah Demiray , Selimiye Köyü Muhtarı İbrahim Yaşar, Lütfiye Köyü Muhtarı Osman Şahin, Sofular Köyü Muhtarı Hüseyin Türkay, Gürpınar Su İdari İşler Müdürü Ertürk Yürüç, Gürpınar Su Genel Müdürü Salim Demir, Finans Müdürü Musa Yılmaz, Üretim Müdürü Seyfettin Çakır, Satın Alma Müdürü Erhan Aktaş ile birlikte, Sofular, Selimiye, İhsaniye ve Lütfiye köylerinin sakinleri katıldı. 

 

“RAMAZANI İDRAK EDİYORUZ”
İftar öncesi Lütfiye Camii İmamı Ahmet Çolak tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı. İftar programına gelen işçi ve aileleri servislerle tesise getirildi. İftarda konuşan Cezmi Çiçek, her sene iftarı düzenlemeye gayret ettiklerini belirtirken “Kendi çalışanlarımız ve köy sakinlerimizle bu iftarı gerçekleştiriyoruz. Bu iftarlara kesinlikle protokol davet etmiyoruz. Son derece samimi geçen bu iftarlarla, Ramazan'ın bereketini ve anlamını bu vesileyle, birlikte daha iyi idrak ediyoruz” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.