LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR 'A KORONA DARBESİ !

24.02.2021 - 12:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR 'A KORONA DARBESİ !

Geçtiğimiz hafta Teknik Direktör Adil Kuru ile birlikte 5 oyuncunun koronaya yakalandığı Gölcükspor da yeni vakalar ortaya çıktı..

Gölcükspor da korona vakası bitmiyor. Ligin 2. yarısına iyi başlayan ancak hemen ardından 5 futbolcu ve teknik direktörü koronaya yakalanan Gölcükspor da 5 yeni vaka daha ortaya çıktı. Kırmızı Siyahlı kulüp de w yönetici ile aralarında kulübün doktoru, malzemecisi ve kaleci antrenörünün de olduğu  olduğu toplam 5 yeni vaka daha çıktı. BU HAFTA ŞİLE DE.. Korona vakası nedeni ile geçen hafta İçel deplasmanında büyük sıkıntı çeken Gölcükspor yarın Şile ile kendi sahasında mücadele edecek. Kovid nedeni ile kadrosunda 5 eksik oyuncu bulunan Kırmızı Siyahlılar da Teknik Direktör Adil kuru'nun durumu bugün yapılacak testler sonucunda belli olacak.     
Geçtiğimiz hafta Teknik Direktör Adil Kuru ile birlikte 5 oyuncunun koronaya yakalandığı Gölcükspor da yeni vakalar ortaya çıktı..

Gölcükspor da korona vakası bitmiyor. Ligin 2. yarısına iyi başlayan ancak hemen ardından 5 futbolcu ve teknik direktörü koronaya yakalanan Gölcükspor da 5 yeni vaka daha ortaya çıktı.

Kırmızı Siyahlı kulüp de w yönetici ile aralarında kulübün doktoru, malzemecisi ve kaleci antrenörünün de olduğu  olduğu toplam 5 yeni vaka daha çıktı.

BU HAFTA ŞİLE DE..

Korona vakası nedeni ile geçen hafta İçel deplasmanında büyük sıkıntı çeken Gölcükspor yarın Şile ile kendi sahasında mücadele edecek.

Kovid nedeni ile kadrosunda 5 eksik oyuncu bulunan Kırmızı Siyahlılar da Teknik Direktör Adil kuru'nun durumu bugün yapılacak testler sonucunda belli olacak. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.