LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK İÇİN TARİHİ GÜN

Spor 13.04.2021 - 14:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK İÇİN TARİHİ GÜN

3. Lig 3. Grup'taki temsilcimiz, ligden düşmesi kesinleşen Yalovaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Müsabaka Yarın 15.00'te başlayacak, rakip düştü, Gölcükspor ise mutlak bu maçı almak zorunda.

ARA VERMEDEN DEVAM ETTİ Ligde zor günler geçiren ve umutları iyiden iyiye azalan temsilcimiz Gölcükspor  deplasmanda oynayacağı Yalovaspor maçından mutlak galibiyetle ayrılarak az da olsa umutlarını son haftalara taşımak istiyor. Teknik direktör Eser Kardeşler denetiminde yapılan çalışmada temsilcimiz şut ve taktik antrenmanı yaptı.  YALOVA KÜME DÜŞTÜ Temsilcimiz Gölcükspor kalan 4 maçı kazanarak rakiplerinin takılmasını bekleyecek. Kırmızı şimşeklerin konuk olacağı Yalovaspor haftalar önce ligden düştü. Yeşil kırmızılı ekip bu sezon iç sahada oynadığı maçların hiçbirisinden galibiyetle ayrılamadı. Son 4 maçından mağlubiyetle ayrılan Yalovaspor, evinde oynadığı son 3 maçta ise sahadan puansız ayrıldı. GÜNÜBİRLİK GİTTİLER Ligde kalma umutları mucizelere bağlı olan ve 37 yıllık profesyonel kalma rekorun elinde bulunduran kırmızı siyahlılar, maçını kazandıktan sonra diğer maçların skorlarını takip edecek. Elazığ Karakoçan ile oynadığı kader maçını 4-2 kaybeden kırmızı siyahlılar stresi yönetememenin kurbanı oldu ve kötü sona bir adım daha yaklaştı. Günü birlik Yalova'ya gidecek olan ekibimizde sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Gölcükspor'un 25 puanı var ve yakalaması gereken ilk takım Batman Petrolspor ise 33 puanda. Bitime 4 hafta kala en iyi ihtimalle bu 8 puanlık makasın kapanması şart. 
3. Lig 3. Grup'taki temsilcimiz, ligden düşmesi kesinleşen Yalovaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Müsabaka Yarın 15.00'te başlayacak, rakip düştü, Gölcükspor ise mutlak bu maçı almak zorunda.

ARA VERMEDEN DEVAM ETTİ

Ligde zor günler geçiren ve umutları iyiden iyiye azalan temsilcimiz Gölcükspor  deplasmanda oynayacağı Yalovaspor maçından mutlak galibiyetle ayrılarak az da olsa umutlarını son haftalara taşımak istiyor. Teknik direktör Eser Kardeşler denetiminde yapılan çalışmada temsilcimiz şut ve taktik antrenmanı yaptı.

 YALOVA KÜME DÜŞTÜ
Temsilcimiz Gölcükspor kalan 4 maçı kazanarak rakiplerinin takılmasını bekleyecek. Kırmızı şimşeklerin konuk olacağı Yalovaspor haftalar önce ligden düştü. Yeşil kırmızılı ekip bu sezon iç sahada oynadığı maçların hiçbirisinden galibiyetle ayrılamadı. Son 4 maçından mağlubiyetle ayrılan Yalovaspor, evinde oynadığı son 3 maçta ise sahadan puansız ayrıldı.

GÜNÜBİRLİK GİTTİLER
Ligde kalma umutları mucizelere bağlı olan ve 37 yıllık profesyonel kalma rekorun elinde bulunduran kırmızı siyahlılar, maçını kazandıktan sonra diğer maçların skorlarını takip edecek. Elazığ Karakoçan ile oynadığı kader maçını 4-2 kaybeden kırmızı siyahlılar stresi yönetememenin kurbanı oldu ve kötü sona bir adım daha yaklaştı. Günü birlik Yalova'ya gidecek olan ekibimizde sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Gölcükspor'un 25 puanı var ve yakalaması gereken ilk takım Batman Petrolspor ise 33 puanda. Bitime 4 hafta kala en iyi ihtimalle bu 8 puanlık makasın kapanması şart. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.