LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK’DE 4 BİN 688 İŞ YERİ DENETİMİ YAPILDI

Gündem 12.04.2021 - 17:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK’DE 4 BİN 688 İŞ YERİ DENETİMİ YAPILDI

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Covid-19 ile mücadele kapsamında ilçemizde geçtiğimiz hafta yapılan denetimlerle ilgili değerlendirme yaptı. Kaymakam Karabulut “Yeni Kontrollü Sosyal Hayat Denetim Faaliyetleri gelecek günlerde de aksatılmadan sürdürülecektir” dedi

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Covid-19 ile mücadele kapsamında yapılan denetimlerin haftalık sonuçları hakkında yazılı basın açıklaması gerçekleştirdi. Kaymakam Karabulut açıklamasında, “Kaymakamlığımız koordinasyonunda Covid-19 ile mücadele kapsamında pandeminin kontrollü seyri için gerekli denetimler, ilgili birimlerimizce aksatılmadan sürdürülmektedir. Bu kapsamda 05.04.2021-12.04.2021 tarihleri arası başta park ve bahçeler ile açık alanlar; otobüs durakları; restoranlar, lokantalar, lokaller, kahvehaneler ve kafeler; market ve pazar yerleri olmak üzere ilgili diğer yerlerde sosyal mesafe ve maske kullanımı dâhil uyulması gerekli kurallar yönünden yapılan denetimler yapılmıştır” dedi. 4 BİN 688 İŞ YERİ DENETİMİ YAPILDI Açıklamasına devam eden Kaymakam Karabulut, “Yapılan denetimler sonucunda; 76 kişiye maske takma kuralını ihlal etmekten toplam 68.400 TL idari para cezası, sigara içme kuralını ihlal eden toplam 29 kişiye 26.100 TL idari para cezası, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 185 kişiye 582.750 TL idari para cezası uygulanmıştır. 84 pazar yeri ve 4 bin 688 iş yeri denetimi yapılmıştır. Bu süreçte Yeni Kontrollü Sosyal Hayat Denetim Faaliyetleri gelecek günlerde de aksatılmadan sürdürülecektir. Kamuoyunun bilgisine sunulur” ifadelerine yer verdi.
Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Covid-19 ile mücadele kapsamında ilçemizde geçtiğimiz hafta yapılan denetimlerle ilgili değerlendirme yaptı. Kaymakam Karabulut “Yeni Kontrollü Sosyal Hayat Denetim Faaliyetleri gelecek günlerde de aksatılmadan sürdürülecektir” dedi

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Covid-19 ile mücadele kapsamında yapılan denetimlerin haftalık sonuçları hakkında yazılı basın açıklaması gerçekleştirdi. Kaymakam Karabulut açıklamasında, “Kaymakamlığımız koordinasyonunda Covid-19 ile mücadele kapsamında pandeminin kontrollü seyri için gerekli denetimler, ilgili birimlerimizce aksatılmadan sürdürülmektedir. Bu kapsamda 05.04.2021-12.04.2021 tarihleri arası başta park ve bahçeler ile açık alanlar; otobüs durakları; restoranlar, lokantalar, lokaller, kahvehaneler ve kafeler; market ve pazar yerleri olmak üzere ilgili diğer yerlerde sosyal mesafe ve maske kullanımı dâhil uyulması gerekli kurallar yönünden yapılan denetimler yapılmıştır” dedi.

4 BİN 688 İŞ YERİ DENETİMİ YAPILDI
Açıklamasına devam eden Kaymakam Karabulut, “Yapılan denetimler sonucunda; 76 kişiye maske takma kuralını ihlal etmekten toplam 68.400 TL idari para cezası, sigara içme kuralını ihlal eden toplam 29 kişiye 26.100 TL idari para cezası, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 185 kişiye 582.750 TL idari para cezası uygulanmıştır. 84 pazar yeri ve 4 bin 688 iş yeri denetimi yapılmıştır. Bu süreçte Yeni Kontrollü Sosyal Hayat Denetim Faaliyetleri gelecek günlerde de aksatılmadan sürdürülecektir. Kamuoyunun bilgisine sunulur” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.