Gölcük Belediyesi’nden Çocuklar İçin Özel Yatırım

Gölcük Haberleri 02.10.2026 - 10:55, Güncelleme: 02.10.2026 - 10:55
 

Gölcük Belediyesi’nden Çocuklar İçin Özel Yatırım

Gölcük Belediyesi, çocukların gelişimine katkı sunmak amacıyla Örcün Mahallesi’nde eski ilkokul alanına inşa edeceği Çocuk Evi’nin yapım ihalesi gerçekleştirildi.

Gölcük Belediyesi, geleceğin teminatı çocukların gelişimine katkı sunacak önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. Örcün Mahallesi’nde eski ilkokul alanında inşa edilecek Gölcük Belediyesi Çocuk Evi için yapım ihalesi gerçekleştirildi.   1.169 Metrekarelik Alanda Çocuklara Özel Yaşam Alanı Örcün Mahallesi 114 ada 8 parselde bulunan ve eski Örcün İlkokulu olarak bilinen 1.169 metrekarelik arsa üzerine kurulacak olan Çocuk Evi, 258 metrekarelik kapalı alana sahip olacak. Proje, çocukların güvenli, nitelikli ve modern bir ortamda vakit geçirmelerine imkân sağlayacak şekilde tasarlandı.   180 Günde Tamamlanması Hedefleniyor İhale sürecinin tamamlanması ve yer tesliminin yapılmasının ardından başlanacak inşaat çalışmalarının 180 takvim günü içerisinde bitirilmesi ve Gölcük Belediyesi Çocuk Evi’nin hizmete açılması hedefleniyor.   Yapım İhalesine 4 Firma Teklif Verdi Gölcük Belediyesi tarafından gerçekleştirilen açık ihaleye dört firma teklif sundu. İhalede en düşük teklifi 9.161.028,00 TL ile Açıcı İç Mimarlık Mobilya Sanayi İnşaat Taahhüt ve Turizm Ticaret Limited Şirketi verirken, Sinan Arslan 9.597.377,00 TL, Canlar Şimşek İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11.724.694,00 TL ve Anıl Durak ise 12.461.458,80 TL teklifte bulundu. İhale değerlendirme sürecinin ardından yüklenici firmanın netleşmesiyle birlikte projede ilk kazma vurulacak.
Gölcük Belediyesi, çocukların gelişimine katkı sunmak amacıyla Örcün Mahallesi’nde eski ilkokul alanına inşa edeceği Çocuk Evi’nin yapım ihalesi gerçekleştirildi.

Gölcük Belediyesi, geleceğin teminatı çocukların gelişimine katkı sunacak önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. Örcün Mahallesi’nde eski ilkokul alanında inşa edilecek Gölcük Belediyesi Çocuk Evi için yapım ihalesi gerçekleştirildi.

 

1.169 Metrekarelik Alanda Çocuklara Özel Yaşam Alanı

Örcün Mahallesi 114 ada 8 parselde bulunan ve eski Örcün İlkokulu olarak bilinen 1.169 metrekarelik arsa üzerine kurulacak olan Çocuk Evi, 258 metrekarelik kapalı alana sahip olacak. Proje, çocukların güvenli, nitelikli ve modern bir ortamda vakit geçirmelerine imkân sağlayacak şekilde tasarlandı.

 

180 Günde Tamamlanması Hedefleniyor

İhale sürecinin tamamlanması ve yer tesliminin yapılmasının ardından başlanacak inşaat çalışmalarının 180 takvim günü içerisinde bitirilmesi ve Gölcük Belediyesi Çocuk Evi’nin hizmete açılması hedefleniyor.

 

Yapım İhalesine 4 Firma Teklif Verdi

Gölcük Belediyesi tarafından gerçekleştirilen açık ihaleye dört firma teklif sundu. İhalede en düşük teklifi 9.161.028,00 TL ile Açıcı İç Mimarlık Mobilya Sanayi İnşaat Taahhüt ve Turizm Ticaret Limited Şirketi verirken, Sinan Arslan 9.597.377,00 TL, Canlar Şimşek İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11.724.694,00 TL ve Anıl Durak ise 12.461.458,80 TL teklifte bulundu. İhale değerlendirme sürecinin ardından yüklenici firmanın netleşmesiyle birlikte projede ilk kazma vurulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.