Gökyüzünden Denizlerin Derinliğine TEKNOFEST Mavi Vatan Gölcük’te
Gökyüzünden Denizlerin Derinliğine TEKNOFEST Mavi Vatan Gölcük’te
Türkiye'nin teknoloji ve savunma sanayii alanındaki en büyük organizasyonlarından TEKNOFEST, bu kez “Mavi Vatan” temasıyla Gölcük'e geliyor. 20-23 Ağustos tarihlerinde Gölcük Tersanesi Komutanlığı'nda gerçekleştirilecek TEKNOFEST Mavi Vatan'da denizcilik, savunma sanayii ve su altı teknolojileri ön plana çıkacak.
Türkiye'nin teknoloji ve savunma sanayii alanındaki en büyük organizasyonlarından TEKNOFEST, bu kez “Mavi Vatan” temasıyla Gölcük'e geliyor. 20-23 Ağustos tarihlerinde Gölcük Tersanesi Komutanlığı'nda gerçekleştirilecek TEKNOFEST Mavi Vatan'da denizcilik, savunma sanayii ve su altı teknolojileri ön plana çıkacak.
20-23 Ağustos tarihlerinde Gölcük Tersanesi Komutanlığı'nda gerçekleştirilecek Mavi Vatan " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">TEKNOFEST Mavi Vatan öncesinde önemli isimler Gölcük'te bir araya geldi. Deniz Kuvvetleri, yerel yöneticiler ve savunma sanayiinin önemli temsilcilerinin buluşmasında dev organizasyon öncesi değerlendirmelerde bulunuldu.
TEKNOFEST 2026 kapsamında 20-23 Ağustos tarihlerinde Gölcük Tersanesi Komutanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Mavi Vatan " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">TEKNOFEST Mavi Vatan öncesinde Gölcük önemli bir buluşmaya sahne oldu.
Milli Teknoloji Hamlesi'nin denizlerdeki yansıması olacak dev organizasyon öncesindeki buluşmada, Türkiye'nin denizcilik ve savunma sanayii alanındaki önemli isimleri ile Kocaeli protokolü bir araya geldi.
ÖNEMLİ İSİMLER GÖLCÜK'TE BULUŞTU
Organizasyon öncesindeki buluşmaya Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Donanma Komutanı Oramiral Kadir Yıldız, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer katıldı.
Mavi Vatan " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">TEKNOFEST Mavi Vatan öncesinde gerçekleşen buluşmada, Gölcük'ün ev sahipliği yapacağı büyük organizasyonla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.
MAVİ VATAN'IN KALBİ GÖLCÜK'TE ATACAK
T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, T.C. Milli Savunma Bakanlığı ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ana yürütücülüğünde gerçekleştirilecek TEKNOFEST Mavi Vatan, 20-23 Ağustos tarihlerinde teknoloji ve savunma sanayii meraklılarını Gölcük'te buluşturacak.
Organizasyonda İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması, Su Altı Roket Yarışması ve İnsansız Deniz Aracı Yarışması gerçekleştirilecek.
SAT VE SAS GÖSTERİLERİ NEFES KESECEK
Dört gün sürecek organizasyonda donanmanın önemli gemilerinin gezilebileceği sergiler, sanal gerçeklik oyun alanları, denizcilik yarışmaları, SAT ve SAS Komutanlığı personelinin özel gösterileri, denizcilik tarihi deneyim alanları, konferanslar ve çeşitli sergiler ziyaretçilerle buluşacak.
Türkiye'nin denizcilik ve savunma sanayii alanında ulaştığı teknolojik kabiliyetlerin sergileneceği Mavi Vatan " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">TEKNOFEST Mavi Vatan ile 20-23 Ağustos tarihlerinde gözler Gölcük'e çevrilecek.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
