FOTOĞRAF SAFARİ'YE YOĞUN İLGİ

19.04.2026 - 23:13, Güncelleme: 19.04.2026 - 23:13
 

FOTOĞRAF SAFARİ'YE YOĞUN İLGİ

"Doğa, Tarih ve Kültürün Buluşma Noktası" sloganıyla kapılarını açan Kocaeli, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan Turizm Haftası nedeni ile Saraylı-Örcün Foto Safari etkinliği düzenlendi.

Kocaeli il Kültür Turizm Müdürlüğü, Gölcük belediyesi ve Gölcük Kaymakamlığının ortaklaşa yaptığı etkinlikte GFSD Üyeleri ile KASK üyeleri Saraylı ve Örcün'de fotoğraf çekimleri yaptı. Etkinliğe Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli İl Kültür Müdürü Fatih Taşdelen, Gölcük ve Başiskele Turizm Birliği Müdürü Ayşe Dışpınar, Gölcük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşe Tuba Sarıgül, GFSD Başkanı İsmail İkiz, ve üyeleri KASK Başkanı Melih Sular ve üyeleri katıldı.  FARKLI MEKANLARDA FOTOĞRAF ÇEKİMİ YAPILDI Sayarlı meydanında buluşan ekip Saraylı Köy meydanında restorasyonu devam eden evler,  Eski evler , Arıcılar, Saraylı tarihi köy mezarlığı , Bungalov ev, Bahçede çalışan köylüler,  Çilek  bahçesi, Atabey konağı, sevgiden gelen lezzetler ev yemekleri , Köyün şelalesi, Marangoz atölyesi, Köylü pazarında çekimleri yaptılar.  FOTOĞRAF OKUMA ETKİNLİĞİ  Foto Safaride çekilen fotoğraflar ile Çarşamba akşamı Hakkı Yeşillik  ile fotoğraf okuma ve fotoğraf seçimi etkinliği yapılacak. 
"Doğa, Tarih ve Kültürün Buluşma Noktası" sloganıyla kapılarını açan Kocaeli, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan Turizm Haftası nedeni ile Saraylı-Örcün Foto Safari etkinliği düzenlendi.

Kocaeli il Kültür Turizm Müdürlüğü, Gölcük belediyesi ve Gölcük Kaymakamlığının ortaklaşa yaptığı etkinlikte GFSD Üyeleri ile KASK üyeleri Saraylı ve Örcün'de fotoğraf çekimleri yaptı.
Etkinliğe Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli İl Kültür Müdürü Fatih Taşdelen, Gölcük ve Başiskele Turizm Birliği Müdürü Ayşe Dışpınar, Gölcük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşe Tuba Sarıgül, GFSD Başkanı İsmail İkiz, ve üyeleri KASK Başkanı Melih Sular ve üyeleri katıldı. 

FARKLI MEKANLARDA FOTOĞRAF ÇEKİMİ YAPILDI
Sayarlı meydanında buluşan ekip Saraylı Köy meydanında restorasyonu devam eden evler,  Eski evler , Arıcılar, Saraylı tarihi köy mezarlığı , Bungalov ev, Bahçede çalışan köylüler,  Çilek  bahçesi, Atabey konağı, sevgiden gelen lezzetler ev yemekleri , Köyün şelalesi, Marangoz atölyesi, Köylü pazarında çekimleri yaptılar. 

FOTOĞRAF OKUMA ETKİNLİĞİ 
Foto Safaride çekilen fotoğraflar ile Çarşamba akşamı Hakkı Yeşillik  ile fotoğraf okuma ve fotoğraf seçimi etkinliği yapılacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.