LASTİK İŞ

ELLİBEŞ 'DAHA İYİSİ BİZİM ELİMİZDE'

Gündem 02.03.2021 - 08:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ELLİBEŞ 'DAHA İYİSİ BİZİM ELİMİZDE'

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kısıtlamaların esnetildiği turuncu bölgede ilimizin de yer almasının sevindirici olduğunu belirterek, “Öyle inanıyorum ki, hep birlikte bu dönemde kurallara daha sıkı uyarak turuncu renk, sarı ve maviye dönüşecektir” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bu akşam yapılan açıklamaların ilimizd yansımaları hakkında bilgi verdi. Geçen hafta içinde lokanta ve kafelerin açılması gerektiği yönündeki açıklamalarıyla dikkat çeken Ellibeş, bu akşam sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda kısıtlamaların esnetilmesiyle ortaya çıkan tabloyu şu şekilde duyurdu: “Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan son açıklamaya göre ilimiz “Yüksek Riskli” alan içinde kalarak kısıtlamalarda beklediğimiz bazı esnekleştirmeler yaşanması mümkün hale gelmiştir. Buna göre; Hafta sonu sokağa çıkma yasağı yalnızca Pazar Günü olacaktır. NORMALLEŞME ADIMLARI Okul Öncesi, İlkokullarda, 8. ve 12. sınıflarda eğitim-öğretim yüz yüze başlarken, lise grubunda sadece sınavlar yüz yüze olacaktır. Restoran, kafe, lokanta, çay bahçesi vb. işletmelerde 07.00-19.00 arası açılacak, 50 kapasite ile müşteri alabilecektir. Nikah ve Kongreler 1 saat içinde tamamlanmak kaydıyla toplu halde yapılabilecektir. Haftasonu sokağa çıkma kısıtlaması sadece pazar günü uygulanacak. TEDBİRLERİ HATIRLATTI Unutmayalım ki, kısıtlamaların tamamen kalkması da, yeniden sıkı hale gelmesi de bizim elimizde. Bu nedenle lütfen temizlik+ maske+mesafe kurallarına uyalım.” Ellibeş, bu tablonun daha da iyiye gideceğine olan inancını da sosyal medyada yeni bir etiket paylaşımıyla başlattı. Ellibeş, “#HaydiKocaeliBaşarabilirsin” hashtagi ile tablonun daha güzel olacağı günleri ümit ettiklerini belirtti.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kısıtlamaların esnetildiği turuncu bölgede ilimizin de yer almasının sevindirici olduğunu belirterek, “Öyle inanıyorum ki, hep birlikte bu dönemde kurallara daha sıkı uyarak turuncu renk, sarı ve maviye dönüşecektir” dedi.


AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bu akşam yapılan açıklamaların ilimizd yansımaları hakkında bilgi verdi. Geçen hafta içinde lokanta ve kafelerin açılması gerektiği yönündeki açıklamalarıyla dikkat çeken Ellibeş, bu akşam sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda kısıtlamaların esnetilmesiyle ortaya çıkan tabloyu şu şekilde duyurdu: “Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan son açıklamaya göre ilimiz “Yüksek Riskli” alan içinde kalarak kısıtlamalarda beklediğimiz bazı esnekleştirmeler yaşanması mümkün hale gelmiştir. Buna göre; Hafta sonu sokağa çıkma yasağı yalnızca Pazar Günü olacaktır.

NORMALLEŞME ADIMLARI
Okul Öncesi, İlkokullarda, 8. ve 12. sınıflarda eğitim-öğretim yüz yüze başlarken, lise grubunda sadece sınavlar yüz yüze olacaktır.
Restoran, kafe, lokanta, çay bahçesi vb. işletmelerde 07.00-19.00 arası açılacak, 50 kapasite ile müşteri alabilecektir.
Nikah ve Kongreler 1 saat içinde tamamlanmak kaydıyla toplu halde yapılabilecektir.
Haftasonu sokağa çıkma kısıtlaması sadece pazar günü uygulanacak.
TEDBİRLERİ HATIRLATTI
Unutmayalım ki, kısıtlamaların tamamen kalkması da, yeniden sıkı hale gelmesi de bizim elimizde. Bu nedenle lütfen temizlik+ maske+mesafe kurallarına uyalım.” Ellibeş, bu tablonun daha da iyiye gideceğine olan inancını da sosyal medyada yeni bir etiket paylaşımıyla başlattı. Ellibeş, “#HaydiKocaeliBaşarabilirsin” hashtagi ile tablonun daha güzel olacağı günleri ümit ettiklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.