LASTİK İŞ
ismail

DUMLU'DAN EMİRŞAH TORUN'A ZİYARET

Gündem 14.04.2021 - 13:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

DUMLU'DAN EMİRŞAH TORUN'A ZİYARET

CHP’nin tanınan isimlerinden Turan Dumlu, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine başlayan Emirşah Torun, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Cumhuriyet Halk Partisi’ne emek veren, Kocaeli’nin ve Gölcük’ün sevilen ve tanınan ismi Turan Dumlu’yu makamında misafir etti. Yeni görevinde Emirşah Torun’a başarılar dileyen Dumlu, kendisine çiçek takdim etti. TEŞEKKÜR ETTİ İzmit Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine başlayan, eğitimci kimliği ile kentte tanınan ve sevilen Emirşah Torun, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Turan Dumlu’ya teşekkür etti. İzmit’e ve İzmitlilere hizmet etmek için hep birlikte çalışacaklarını belirten Torun, kenti bir adım daha öteye götürmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.
CHP’nin tanınan isimlerinden Turan Dumlu, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine başlayan Emirşah Torun, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Cumhuriyet Halk Partisi’ne emek veren, Kocaeli’nin ve Gölcük’ün sevilen ve tanınan ismi Turan Dumlu’yu makamında misafir etti. Yeni görevinde Emirşah Torun’a başarılar dileyen Dumlu, kendisine çiçek takdim etti.

TEŞEKKÜR ETTİ

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine başlayan, eğitimci kimliği ile kentte tanınan ve sevilen Emirşah Torun, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Turan Dumlu’ya teşekkür etti. İzmit’e ve İzmitlilere hizmet etmek için hep birlikte çalışacaklarını belirten Torun, kenti bir adım daha öteye götürmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.