DEĞİRMENDERESPOR SEZONU AÇIYOR...

Spor 03.03.2021 - 20:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

DEĞİRMENDERESPOR SEZONU AÇIYOR...

Bu yıl ilk defa Bölgesl Amatör Lig (BAL) de mücadele edecek olan Değirmenderespor sezonu açıyor. Yeşil Siyahlılar bugün saat 15.00 de Değirmenderespor Stadı'nda bir araya gelip sezon açılışını yapacaklar.

Değirmenderespor Basın Sözcüsü Hasan Zeki Sarı Yaptığı açıklamada Değirmenderespor'un yarın Saat 15:00'de sezonu açacağını ve futbolcuların idmana çıkacağını belirti. Değirmenderespor Bal liginde mücadele verecek temsilcimiz Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'in katkılarıyla sahasını yenileyerek sezona iddialı bir şekilde gireceklerini futbolcularına güvenen yönetim ve taraftar heycanla maçları bekliyor. Değirmenderespor kulüp Başkanı Severcan Kara kulüp Basın sözcüsü Hasan Zeki Sarı ve Genel Kaptan Adem Ellibeş sezonu en iyi şekilde temsil edecek Değirmenderespor köklü ve istekli bir futbola sahip futbolcularımıza güveniyoruz yarın açacağımız sezon açılışımız hayırlı olsun dediler.
Bu yıl ilk defa Bölgesl Amatör Lig (BAL) de mücadele edecek olan Değirmenderespor sezonu açıyor. Yeşil Siyahlılar bugün saat 15.00 de Değirmenderespor Stadı'nda bir araya gelip sezon açılışını yapacaklar.
Değirmenderespor Basın Sözcüsü Hasan Zeki Sarı Yaptığı açıklamada Değirmenderespor'un yarın Saat 15:00'de sezonu açacağını ve futbolcuların idmana çıkacağını belirti.
Değirmenderespor Bal liginde mücadele verecek temsilcimiz Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'in katkılarıyla sahasını yenileyerek sezona iddialı bir şekilde gireceklerini futbolcularına güvenen yönetim ve taraftar heycanla maçları bekliyor.
Değirmenderespor kulüp Başkanı Severcan Kara kulüp Basın sözcüsü Hasan Zeki Sarı ve Genel Kaptan Adem Ellibeş sezonu en iyi şekilde temsil edecek Değirmenderespor köklü ve istekli bir futbola sahip futbolcularımıza güveniyoruz yarın açacağımız sezon açılışımız hayırlı olsun dediler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.