LASTİK İŞ
ismail

Cildinize El Kremiyle Değer Verin

04.03.2021 - 07:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

Cildinize El Kremiyle Değer Verin

İnsan vücudu soğuk, sıcak gibi hava şartlarına bağlı olarak, çeşitli hormon eksikliklerine bağlı olarak veya kullanılan deterjanlara bağlı olarak zamanla kuruma, çatlama gibi durumlarla karşı karşıya kalmaktadır.

 En çok bu durumlardan etkilenen organ ise ellerdir. Gün içinde aktif olarak ellerimizi kullandığımız için ellerimiz tahriş olup yarılıp kanamalara kadar ilerleyebilmektedir. Bu durumun önüne geçmek için el kremi kullanmak çok önemlidir.  Cildinize değer verip zamanında bakımını yapmak sağlığınız açısından da önem arz eder. Kurumuş, çatlamış eller mikroplara daha açık hale gelip hastalıklara davetiye çıkarmaktadır. El Kremiyle Pamuk Gibi Eller   Ellerimizi güneşten, soğuktan korumanın yanı sıra çalıştığımız iş ortamı da çok fazla etkilemektedir. Sürekli aktif olarak ellerle yapılan işler cildin sertleşmesine, dedi dökülmelerine ve yarıklara yol açar. Bunların önüne geçmek için kullanılan el kremi yapısı itibariyle tedavi edici özellikte olmalıdır. İçerisinde bulunan vitamin ve mineraller cilt dost olmalı, ellerinizi pamuk gibi yumuşacık hale getirmelidir. Doğal özlerden imal edilen kremler en çok tavsiye edilenler olduğu için, bunları tercih etmeniz sizin için daha yararlı olacaktır.  El kremi içeriğine bakarken ph dengesinin cilt uyumlu olması, vitamin ve mineral açısından yüksek olması, bitkilerin doğal özlerinden yapılmış olması gibi noktalara dikkat etmek gerekiyor. Papatya özlü, lavanta özlü, aloe vera ve argan yağlı gibi çeşitleri bulunan el kremleri kişilerin cilt durumuna göre verilmelidir.  El kremi Nasıl Seçilmeli?  Cilt yapısı her insanın farklılık göstermektedir. Bunun bilincinde olup cildinize göre tercih yapmak en önemli noktadır. Kreminizi seçerken cildinizin sertleşmiş olup olmaması, kaşınan bir yapıda olup olmaması, kanamalı bir durumda olup olmaması önem taşır. Bilinçsizce piyasada satılan kremler cildinize yarar yerine daha büyük zararlara sebep olabilir. Bu yüzden öncelikle cildinizi iyi tanımalısınız. Uyguna krem alacağız derken cildinizi mahvetmeye gerek yok. Firmamız hem uygun fiyata hem de doğal özlerle sizler için hazırladığı kremlerle hizmet vermektedir. Doğal özlerden oluşan güzel kokulu kremlerle cildinize ne kadar değer verdiğinizi gösterebilirsiniz. https://www.welldermo.com/el-bakim-kremi adresimizden çeşitli kremlerimizi inceleyebilir ve siparişinizi çok kısa sürede kolayca verebilirsiniz.
İnsan vücudu soğuk, sıcak gibi hava şartlarına bağlı olarak, çeşitli hormon eksikliklerine bağlı olarak veya kullanılan deterjanlara bağlı olarak zamanla kuruma, çatlama gibi durumlarla karşı karşıya kalmaktadır.

 En çok bu durumlardan etkilenen organ ise ellerdir. Gün içinde aktif olarak ellerimizi kullandığımız için ellerimiz tahriş olup yarılıp kanamalara kadar ilerleyebilmektedir. Bu durumun önüne geçmek için el kremi kullanmak çok önemlidir.

 Cildinize değer verip zamanında bakımını yapmak sağlığınız açısından da önem arz eder. Kurumuş, çatlamış eller mikroplara daha açık hale gelip hastalıklara davetiye çıkarmaktadır.

El Kremiyle Pamuk Gibi Eller 

 Ellerimizi güneşten, soğuktan korumanın yanı sıra çalıştığımız iş ortamı da çok fazla etkilemektedir. Sürekli aktif olarak ellerle yapılan işler cildin sertleşmesine, dedi dökülmelerine ve yarıklara yol açar. Bunların önüne geçmek için kullanılan el kremi yapısı itibariyle tedavi edici özellikte olmalıdır. İçerisinde bulunan vitamin ve mineraller cilt dost olmalı, ellerinizi pamuk gibi yumuşacık hale getirmelidir. Doğal özlerden imal edilen kremler en çok tavsiye edilenler olduğu için, bunları tercih etmeniz sizin için daha yararlı olacaktır. 

El kremi içeriğine bakarken ph dengesinin cilt uyumlu olması, vitamin ve mineral açısından yüksek olması, bitkilerin doğal özlerinden yapılmış olması gibi noktalara dikkat etmek gerekiyor. Papatya özlü, lavanta özlü, aloe vera ve argan yağlı gibi çeşitleri bulunan el kremleri kişilerin cilt durumuna göre verilmelidir. 

El kremi Nasıl Seçilmeli?

 Cilt yapısı her insanın farklılık göstermektedir. Bunun bilincinde olup cildinize göre tercih yapmak en önemli noktadır. Kreminizi seçerken cildinizin sertleşmiş olup olmaması, kaşınan bir yapıda olup olmaması, kanamalı bir durumda olup olmaması önem taşır. Bilinçsizce piyasada satılan kremler cildinize yarar yerine daha büyük zararlara sebep olabilir. Bu yüzden öncelikle cildinizi iyi tanımalısınız. Uyguna krem alacağız derken cildinizi mahvetmeye gerek yok. Firmamız hem uygun fiyata hem de doğal özlerle sizler için hazırladığı kremlerle hizmet vermektedir. Doğal özlerden oluşan güzel kokulu kremlerle cildinize ne kadar değer verdiğinizi gösterebilirsiniz. https://www.welldermo.com/el-bakim-kremi adresimizden çeşitli kremlerimizi inceleyebilir ve siparişinizi çok kısa sürede kolayca verebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.