güldemir

BÜYÜKŞEHİR ZABITASI İLE OKUL YOLU DAHA GÜVENLİ

Gündem 03.09.2025 - 11:11, Güncelleme: 03.09.2025 - 11:11
 

BÜYÜKŞEHİR ZABITASI İLE OKUL YOLU DAHA GÜVENLİ

Büyükşehir Zabıtası, 2025-2026 eğitim-öğretim yılının ilk günlerinde öğrenci ve velilerin huzuru için okulların çevresinde geniş çaplı bir denetime başladı. Ekipler, okul bölgelerindeki yaya geçitlerini denetlerken, okul giriş çıkışlarının güvenli şekilde sağlanması için de uygulama yapıyor.

ÖĞRENCİLER İÇİN ERKEN MESAİ 2025-2026 eğitim-öğretim yılının pazartesi günü başlamasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerinin okul önlerindeki mesaisi başladı. Zabıtalar öğrencilerin okula güvenle gitmesi için sabahın erken saatlerinden itibaren okulların önünde görev alıyor. Özellikle trafik akışının yoğun olduğu İzmit’teki Ulugazi İlkokulu önünde öğrencilerin güvenle karşıya geçmesi için zabıta ekipleri nöbet tutuyor.   BÜYÜKŞEHİR HER ZAMAN ÖĞRENCİLERİN YANINDA Zabıta ekipleri, öğrenciler gelmeden önce okul önlerinde hazır bulunuyor. Böylece yaya geçitleri güvenli hale getirilerek çocukların okullarına rahatça ulaşmaları sağlanıyor. Ekipler, öğrencilerin okullarına kadar ulaşmasında da yanlarında durarak destek oluyor. Veliler, eğitim alanında sağladığı desteklerin yanı sıra güvenlik konusunda da öğrencilerin yanında olan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyor.  
Büyükşehir Zabıtası, 2025-2026 eğitim-öğretim yılının ilk günlerinde öğrenci ve velilerin huzuru için okulların çevresinde geniş çaplı bir denetime başladı. Ekipler, okul bölgelerindeki yaya geçitlerini denetlerken, okul giriş çıkışlarının güvenli şekilde sağlanması için de uygulama yapıyor.

ÖĞRENCİLER İÇİN ERKEN MESAİ

2025-2026 eğitim-öğretim yılının pazartesi günü başlamasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerinin okul önlerindeki mesaisi başladı. Zabıtalar öğrencilerin okula güvenle gitmesi için sabahın erken saatlerinden itibaren okulların önünde görev alıyor. Özellikle trafik akışının yoğun olduğu İzmit’teki Ulugazi İlkokulu önünde öğrencilerin güvenle karşıya geçmesi için zabıta ekipleri nöbet tutuyor.

 

BÜYÜKŞEHİR HER ZAMAN ÖĞRENCİLERİN YANINDA
Zabıta ekipleri, öğrenciler gelmeden önce okul önlerinde hazır bulunuyor. Böylece yaya geçitleri güvenli hale getirilerek çocukların okullarına rahatça ulaşmaları sağlanıyor. Ekipler, öğrencilerin okullarına kadar ulaşmasında da yanlarında durarak destek oluyor. Veliler, eğitim alanında sağladığı desteklerin yanı sıra güvenlik konusunda da öğrencilerin yanında olan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.