LASTİK İŞ
ismail

BÜYÜKAKIN ''SİZ OYLA GELDİNİZ BİZ NEYLE GELDİK''

Siyaset 15.04.2021 - 17:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BÜYÜKAKIN ''SİZ OYLA GELDİNİZ BİZ NEYLE GELDİK''

Kocaeli Büyükşehir Belediye meclisinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve CHP grubu arasında başlayan gerginlik devam etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi meclisinde, CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, “Polemik yaratarak meclisi geriyorsunuz, özgür ortamı size sağlıyorum diyorsunuz, polemiğe girmeye çalışan sizsiniz biz gündemi konuşmak istiyoruz” dedi. Büyükakın ise: “Arada bizde konuşalım. Amacınız bizi konuşturmuyorlar söz hakkı vermiyorlar demekse vicdanınız bunu kabul edecek mi? Mikrofonu elinden düşürmeden sürekli konuşuyorsun, ben konuşurken araya girip konuşuyorsun. Şu meclisteki özgürlük ortamını yeterli bulmuyorsan insafınıza havale bile etmiyorum. Siz oyla geldiniz biz neyle geldik” ifadelerini kullandı. “BU ÜSTTEN BAKMAYI BIRAKIN” Taşdemir “Orhan Bey size bir cümle sarf etmedi. Siz bizi ısrarlı bir şekilde bugün bizi kavgaya çekiyorsunuz. Biz kavga etmek istemiyoruz, çözüm için buradayız. Sizin bize özgür bir konuşma alanı yaratmanız bir lütuf değildir. Bu bize vatandaşların oy vermesiyle kaynaklanıyor. Bu üstten bakmayı bırakın. Büyükşehir Belediye Başkanı sizsiniz. Sürekli ben belirlerim ben belirlerim diyorsunuz. Bu üstten bakışınızı terk etmenizi talep ediyorum. Sabahtan beri polemiğe girmek isteyen sizsiniz. “ dedi.“BU ÜSTTEN BAKMAYI BIRAKIN” Taşdemir “Orhan Bey size bir cümle sarf etmedi. Siz bizi ısrarlı bir şekilde bugün bizi kavgaya çekiyorsunuz. Biz kavga etmek istemiyoruz, çözüm için buradayız. Sizin bize özgür bir konuşma alanı yaratmanız bir lütuf değildir. Bu bize vatandaşların oy vermesiyle kaynaklanıyor. Bu üstten bakmayı bırakın. Büyükşehir Belediye Başkanı sizsiniz. Sürekli ben belirlerim ben belirlerim diyorsunuz. Bu üstten bakışınızı terk etmenizi talep ediyorum. Sabahtan beri polemiğe girmek isteyen sizsiniz. “ dedi. BUNLARI SİZDEN ÖĞRENİYORUZ” Daha sonra Tahir Büyükakın cevap vererek: “Benim kavga etmediğimi maksadımın sizi konuşturmak olduğunu biliyorsunuz. Sizin usullerinizi biz de uygulatabiliriz. Ben sizin yaptığınızı yapınca ne oluyor görüyorsunuz biz bunları sizden öğreniyoruz. Buyurun şovunuzu yapın. Sizi tebrik ediyorum Engin Bey. Meclise katkı sağlayacak bir şeyiniz olmadığı için germeyi tercih ettiniz. Sen oradan bağır sabote et başkan konuşunca üstten bakıyor olsun. Amacının kavga etmek olduğunu ben sana göstereceğim. Ben size ne dedim? Yoksa iftira atıyorsunuz. Size haksızlık olarak ne yaptığımı söyleyin? Ben sizin hakkınızı yemek için ne yaptım anlatın. Kavgaya çekmek için ne yaptım?” şeklinde konuştu.
Kocaeli Büyükşehir Belediye meclisinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve CHP grubu arasında başlayan gerginlik devam etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi meclisinde, CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, “Polemik yaratarak meclisi geriyorsunuz, özgür ortamı size sağlıyorum diyorsunuz, polemiğe girmeye çalışan sizsiniz biz gündemi konuşmak istiyoruz” dedi. Büyükakın ise: “Arada bizde konuşalım. Amacınız bizi konuşturmuyorlar söz hakkı vermiyorlar demekse vicdanınız bunu kabul edecek mi? Mikrofonu elinden düşürmeden sürekli konuşuyorsun, ben konuşurken araya girip konuşuyorsun. Şu meclisteki özgürlük ortamını yeterli bulmuyorsan insafınıza havale bile etmiyorum. Siz oyla geldiniz biz neyle geldik” ifadelerini kullandı.
“BU ÜSTTEN BAKMAYI BIRAKIN”
Taşdemir “Orhan Bey size bir cümle sarf etmedi. Siz bizi ısrarlı bir şekilde bugün bizi kavgaya çekiyorsunuz. Biz kavga etmek istemiyoruz, çözüm için buradayız. Sizin bize özgür bir konuşma alanı yaratmanız bir lütuf değildir. Bu bize vatandaşların oy vermesiyle kaynaklanıyor. Bu üstten bakmayı bırakın. Büyükşehir Belediye Başkanı sizsiniz. Sürekli ben belirlerim ben belirlerim diyorsunuz. Bu üstten bakışınızı terk etmenizi talep ediyorum. Sabahtan beri polemiğe girmek isteyen sizsiniz. “ dedi.“BU ÜSTTEN BAKMAYI BIRAKIN”
Taşdemir “Orhan Bey size bir cümle sarf etmedi. Siz bizi ısrarlı bir şekilde bugün bizi kavgaya çekiyorsunuz. Biz kavga etmek istemiyoruz, çözüm için buradayız. Sizin bize özgür bir konuşma alanı yaratmanız bir lütuf değildir. Bu bize vatandaşların oy vermesiyle kaynaklanıyor. Bu üstten bakmayı bırakın. Büyükşehir Belediye Başkanı sizsiniz. Sürekli ben belirlerim ben belirlerim diyorsunuz. Bu üstten bakışınızı terk etmenizi talep ediyorum. Sabahtan beri polemiğe girmek isteyen sizsiniz. “ dedi.

BUNLARI SİZDEN ÖĞRENİYORUZ”
Daha sonra Tahir Büyükakın cevap vererek: “Benim kavga etmediğimi maksadımın sizi konuşturmak olduğunu biliyorsunuz. Sizin usullerinizi biz de uygulatabiliriz. Ben sizin yaptığınızı yapınca ne oluyor görüyorsunuz biz bunları sizden öğreniyoruz. Buyurun şovunuzu yapın. Sizi tebrik ediyorum Engin Bey. Meclise katkı sağlayacak bir şeyiniz olmadığı için germeyi tercih ettiniz. Sen oradan bağır sabote et başkan konuşunca üstten bakıyor olsun. Amacının kavga etmek olduğunu ben sana göstereceğim. Ben size ne dedim? Yoksa iftira atıyorsunuz. Size haksızlık olarak ne yaptığımı söyleyin? Ben sizin hakkınızı yemek için ne yaptım anlatın. Kavgaya çekmek için ne yaptım?” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.