LASTİK İŞ
ismail

BELEDİYE KÜTÜPHANESİ İLGİ GÖRÜYOR

11.02.2016 - 15:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BELEDİYE KÜTÜPHANESİ İLGİ GÖRÜYOR

Gölcük Sanat Galerisi binasında hizmet veren Gölcük Belediyesi Kütüphanesi, özellikle gençlerin uğrak mekanı oldu. Kütüphane içinde ders çalışma imkanı bulan gençler, güncel kitaplara da ulaşma imkanına sahip oluyor

Gölcük Sanat Galerisi binasında hizmet veren Gölcük Belediyesi Kütüphanesi, ilçemiz halkına hizmet vermeye devam ediyor. Bünyesinde barındırdığı hizmetler ile özellikle gençlerin uğrak mekanı olan kütüphane, gün içerisinde yaklaşık 300 kitapsever ve öğrenciye ev sahipliği yapıyor. 24 Kasım 2007 tarihinde, belediyenin öz kaynakları ile yapılarak hizmete açılan kütüphanede 8 adet bilgisayar ve internet imkanı bulunuyor. Öğrenciler, ödevlerini sessiz olan kütüphanede, internet hizmetinden de faydalanarak yapabiliyor. Kütüphane bünyesinde, dünya edebiyatından orijinal romanlar ve tanıtım broşürleri gibi birçok materyal de bulunuyor. 20 yılı aşkın bir geçmişe dayanan "Dergiler Arşivi" bölümü de Gölcüklülerin büyük bir ilgisini çekiyor. Kütüphanenin şu an 1700 civarında üyesi bulunuyor.   ŞEHRİN GÜRÜLTÜSÜNDEN UZAK DERS ÇALIŞMA İMKANI   Sanat Galerisi'nde hizmet veren kütüphanenin demirbaşa kayıtlı 6 bin 284 kitabı bulunuyor. Kayıtlı olmayan kitap sayısı da 5 bin 100 adet civarında. Her gün ortalama 300 kişinin geldiği Gölcük Belediyesi Kütüphanesine yıl içerisinde, yine halkımızın istekleri doğrultusunda güncel kitaplar katılmaya devam ediliyor. Yıl içerisinde çeşitli dönemlerde, özellikle güncel romanlar kütüphane bünyesine kazandırılıyor. Gürültüsüz ve sakin bir yerde olmasından ötürü öğrencilerin büyük bir ilgi gösterdiği kütüphanede öğrenciler, şehrin gürültüsünden uzak bir yerde ders çalışma imkanı bulduklarını ifade ediyor.  
Gölcük Sanat Galerisi binasında hizmet veren Gölcük Belediyesi Kütüphanesi, özellikle gençlerin uğrak mekanı oldu. Kütüphane içinde ders çalışma imkanı bulan gençler, güncel kitaplara da ulaşma imkanına sahip oluyor

Gölcük Sanat Galerisi binasında hizmet veren Gölcük Belediyesi Kütüphanesi, ilçemiz halkına hizmet vermeye devam ediyor. Bünyesinde barındırdığı hizmetler ile özellikle gençlerin uğrak mekanı olan kütüphane, gün içerisinde yaklaşık 300 kitapsever ve öğrenciye ev sahipliği yapıyor. 24 Kasım 2007 tarihinde, belediyenin öz kaynakları ile yapılarak hizmete açılan kütüphanede 8 adet bilgisayar ve internet imkanı bulunuyor. Öğrenciler, ödevlerini sessiz olan kütüphanede, internet hizmetinden de faydalanarak yapabiliyor. Kütüphane bünyesinde, dünya edebiyatından orijinal romanlar ve tanıtım broşürleri gibi birçok materyal de bulunuyor. 20 yılı aşkın bir geçmişe dayanan "Dergiler Arşivi" bölümü de Gölcüklülerin büyük bir ilgisini çekiyor. Kütüphanenin şu an 1700 civarında üyesi bulunuyor.

 

ŞEHRİN GÜRÜLTÜSÜNDEN UZAK DERS ÇALIŞMA İMKANI

 

Sanat Galerisi'nde hizmet veren kütüphanenin demirbaşa kayıtlı 6 bin 284 kitabı bulunuyor. Kayıtlı olmayan kitap sayısı da 5 bin 100 adet civarında. Her gün ortalama 300 kişinin geldiği Gölcük Belediyesi Kütüphanesine yıl içerisinde, yine halkımızın istekleri doğrultusunda güncel kitaplar katılmaya devam ediliyor. Yıl içerisinde çeşitli dönemlerde, özellikle güncel romanlar kütüphane bünyesine kazandırılıyor. Gürültüsüz ve sakin bir yerde olmasından ötürü öğrencilerin büyük bir ilgi gösterdiği kütüphanede öğrenciler, şehrin gürültüsünden uzak bir yerde ders çalışma imkanı bulduklarını ifade ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.