LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN SEZER YENİ HAFTAYA TEMİZLİK İŞLERİ EKİBİYLE “BİSMİLLAH” DEDİ

Gölcük 18.11.2019 - 11:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN SEZER YENİ HAFTAYA TEMİZLİK İŞLERİ EKİBİYLE “BİSMİLLAH” DEDİ

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ait ekipler ilçe genelinde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarına, Yalı Mahallesi’nden devam etti.

Sabah saat 08.00’da başlayan temizlik çalışmasına, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de katıldı. BAŞKAN SEZER KOLAYLIKLAR DİLEDİ Başkan Sezer yeni haftaya temizlik ekibiyle birlikte “bismillah” diyerek başlarken, çalışmalarında ekiplere kolaylıklar diledi ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti. Belediye Başkan Yardımcısı Şevket Kaba ve Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Özbay’da Başkan Sezer’e eşlik ederken, Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim’de çalışmaları yakından takip etti. EVSEL VE KATI ATIKLAR KALDIRILDI Çalışma kapsamında Yalı Mahallesi baştan aşağıya temizlenirken, görsel kirlilik oluşturan evsel ve katı atıklar iş makinelerinin yardımıyla toplanarak kamyonlara yüklendi. Akabinde kaldırımlarda ve toprak alanlarda oluşan yabani otlar itinayla kesildi.   ÇÖP KONTEYNERLERİ DEZENFEKTE EDİLDİ Özel konteyner yıkama aracı tarafından da tüm çöp konteynerleri tek tek yıkandı ve dezenfekte edildi. Böylelikle koku ve sinek oluşumunun da önüne geçilmiş oldu. Bütün atıkların kaldırılması sonrasında da, caddeler tazyikli suyla yıkanırken, temiz bir görünüme kavuşturuldu.    MAHALLE SAKİNLERİ ÇALIŞMALARDAN MEMNUN Çalışmaları yakından takip edip takdir eden mahalle sakinleri, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e ve temizlik işleri ekibine teşekkürler ettiler. Yetkililer diğer mahallelerde de temizlik çalışmalarının belli bir program dahilinde devam edeceğini belirttiler.  
Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ait ekipler ilçe genelinde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarına, Yalı Mahallesi’nden devam etti.

Sabah saat 08.00’da başlayan temizlik çalışmasına, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de katıldı.

BAŞKAN SEZER KOLAYLIKLAR DİLEDİ

Başkan Sezer yeni haftaya temizlik ekibiyle birlikte “bismillah” diyerek başlarken, çalışmalarında ekiplere kolaylıklar diledi ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti. Belediye Başkan Yardımcısı Şevket Kaba ve Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Özbay’da Başkan Sezer’e eşlik ederken, Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim’de çalışmaları yakından takip etti.

EVSEL VE KATI ATIKLAR KALDIRILDI

Çalışma kapsamında Yalı Mahallesi baştan aşağıya temizlenirken, görsel kirlilik oluşturan evsel ve katı atıklar iş makinelerinin yardımıyla toplanarak kamyonlara yüklendi. Akabinde kaldırımlarda ve toprak alanlarda oluşan yabani otlar itinayla kesildi.  

ÇÖP KONTEYNERLERİ DEZENFEKTE EDİLDİ

Özel konteyner yıkama aracı tarafından da tüm çöp konteynerleri tek tek yıkandı ve dezenfekte edildi. Böylelikle koku ve sinek oluşumunun da önüne geçilmiş oldu. Bütün atıkların kaldırılması sonrasında da, caddeler tazyikli suyla yıkanırken, temiz bir görünüme kavuşturuldu.   

MAHALLE SAKİNLERİ ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Çalışmaları yakından takip edip takdir eden mahalle sakinleri, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e ve temizlik işleri ekibine teşekkürler ettiler. Yetkililer diğer mahallelerde de temizlik çalışmalarının belli bir program dahilinde devam edeceğini belirttiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.