LASTİK İŞ
ismail

ARSLAN,ÇİĞİT VE BOSTAN GÖZALTINA ALINDI !

Kocaeli 11.03.2021 - 11:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ARSLAN,ÇİĞİT VE BOSTAN GÖZALTINA ALINDI !

İzmit merkezli yayaın yapan 2 internet sitesinin sahibi Güngör Arslan ile sitenin imtiyaz sahibi CAn Çiğit ve kocaelihalkgazetesi.com sitesinin sahibi Faruk Bostan polis tarafından gözaltına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerinde düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Faruk Bostan, gazeteci Güngör Arslan ve İsmet Çiğit'in oğlu  de var. Gözaltına alınan kişiler hakkında "nitelikli yağma" ve "şantaj" iddiaları yer alıyor. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığının konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor. AÇIKLAMA GELDİ Kocaeli Cumhuriyet BAşsavcılığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kocaelide yayın yapan seskocaeli isimli İnternet haber sitesinin 8 müştekiye yönelik şantajda bulunduğu iddiasıyla ilgili olarak yürütülmekte olan soruşturma kapsamında;  Şüpheliler 1-Güngör Aslan 2-Ümit Rende 3-Faruk Bostan 4-Can Ciğit 5-Seda Kadı hakkında 11.03.2021 günü sabah 07:00 itibariyle ev ve işyerlerinde arama yapılmasına ve gözaltına alınmalarına karar verilmiş tamamı yakalanmıştır.”
İzmit merkezli yayaın yapan 2 internet sitesinin sahibi Güngör Arslan ile sitenin imtiyaz sahibi CAn Çiğit ve kocaelihalkgazetesi.com sitesinin sahibi Faruk Bostan polis tarafından gözaltına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerinde düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Faruk Bostan, gazeteci Güngör Arslan ve İsmet Çiğit'in oğlu  de var. Gözaltına alınan kişiler hakkında "nitelikli yağma" ve "şantaj" iddiaları yer alıyor. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığının konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

AÇIKLAMA GELDİ

Kocaeli Cumhuriyet BAşsavcılığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kocaelide yayın yapan seskocaeli isimli İnternet haber sitesinin 8 müştekiye yönelik şantajda bulunduğu iddiasıyla ilgili olarak yürütülmekte olan soruşturma kapsamında; 

Şüpheliler 1-Güngör Aslan

2-Ümit Rende

3-Faruk Bostan

4-Can Ciğit

5-Seda Kadı hakkında 11.03.2021 günü sabah 07:00 itibariyle ev ve işyerlerinde arama yapılmasına ve gözaltına alınmalarına karar verilmiş tamamı yakalanmıştır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.