LASTİK İŞ
ismail

AK PARTİ'DEN SEZER'E ZİYARET

Asayiş 11.04.2019 - 18:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİ'DEN SEZER'E ZİYARET

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, ana kademe parti yöneticileriyle birlikte, Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer'i makamında ziyaret edip, yeni dönemin hayırlı uğurlu olması dileklerini iletti.

Başkan Sezer ziyarette yaptığı konuşmada, "Ziyaretiniz beni çok mutlu etti. Yaklaşık 80 gün gece gündüz, yağmur çamur demeden gönül belediyeciliği şiarımızın ilçemizde gerçekleşmesi için hep birlikte yoğun çaba sarfettik. İlçe Başkanımızın şahsında bütün emeği geçen teşkilat mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu sonuç bir emek karşılığında ortaya çıktı. Ben şahsım adına kazanacağımızdan hiç tereddüt etmedim. Aynı tempo ile çalışmaya devam ediyorum. Görev süreci boyunca da doğru bildiğimizi yapacağız. Adalet, liyakat ve istişare düsturumuzdan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz" dedi. BİZ GÜÇLÜ BİR TEŞKİLATIZ İlçe Başkanı Seymen ise yaptığı konuşmada, "Başkanımızı tebrik ediyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Seçim sürecinde de her zaman bunu dile getirdim, biz güçlü ve büyük bir teşkilâtız. Önümüzde ki süreçte daha çok çalışacağız ve gelecekteki seçimlerde daha iyi sonuçlar alacağız. Bizim için bir seçim biter, diğer bir seçim başlar. Zamanın bir önemi yok. Allah yar ve yardımcımız olsun. Başkanımızın Gölcükümüze güzel eserler bırakacağına yürekten inanıyorum" diyerek sözlerini noktaladı.
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, ana kademe parti yöneticileriyle birlikte, Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer'i makamında ziyaret edip, yeni dönemin hayırlı uğurlu olması dileklerini iletti.

Başkan Sezer ziyarette yaptığı konuşmada, "Ziyaretiniz beni çok mutlu etti. Yaklaşık 80 gün gece gündüz, yağmur çamur demeden gönül belediyeciliği şiarımızın ilçemizde gerçekleşmesi için hep birlikte yoğun çaba sarfettik. İlçe Başkanımızın şahsında bütün emeği geçen teşkilat mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu sonuç bir emek karşılığında ortaya çıktı. Ben şahsım adına kazanacağımızdan hiç tereddüt etmedim. Aynı tempo ile çalışmaya devam ediyorum. Görev süreci boyunca da doğru bildiğimizi yapacağız. Adalet, liyakat ve istişare düsturumuzdan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz" dedi.

BİZ GÜÇLÜ BİR TEŞKİLATIZ

İlçe Başkanı Seymen ise yaptığı konuşmada, "Başkanımızı tebrik ediyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Seçim sürecinde de her zaman bunu dile getirdim, biz güçlü ve büyük bir teşkilâtız. Önümüzde ki süreçte daha çok çalışacağız ve gelecekteki seçimlerde daha iyi sonuçlar alacağız. Bizim için bir seçim biter, diğer bir seçim başlar. Zamanın bir önemi yok. Allah yar ve yardımcımız olsun. Başkanımızın Gölcükümüze güzel eserler bırakacağına yürekten inanıyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.