LASTİK İŞ

08.02.2021 - 19:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 Pandemisi nedeniyle maddi sıkıntı içinde olan ailelere yardım eli uzatan Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı pandemi döneminde vatandaşların ve esnafın yanında oldu

"İHTİYACI OLANA ELİMİZİ UZATMAYA DEVAM EDECEĞİZ" Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak yapmış oldukları yardım ve destekler hakkında gazetemize konuştu. Kaymakam Karabulut,  “Tüm dünya da olduğu gibi ülkemizde Covid- 19 Pandemisi ile mücadele etmekte. Bu süreçte ihtiyaç sahibi olan ailelere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak destek olmaya devam ediyoruz. Bu süreçte genel merkez ve vakıf öz kaynaklarıyla yardım yapıldı. Yardımların hangi hanelere gideceği yönünde yapılan araştırmalar sonucunda, yardımları ilgili hanelere göndermeye ilerleyen süreçte de devam edeceğiz. Kaymakamlığımıza bağlı vakfımızın da bu konuda sürekli olarak yaptığı çalışmalar söz konusu. Geçtiğimiz dönemde de çeşitli yardımlar, ilçemizde ihtiyaç duyan hanelere ve kişilere teslim edilmişti. Devletimiz, yardıma ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımıza elini uzatmaya devam edecek. Devletimizin kapıları tüm vatandaşlarımıza açık” dedi. EV ZİYARETLERİ DEVAM EDECEK Kaymakam Cengiz Karabulut “Pandemi süresince Devlet olarak bizler vatandaşlarımızın yanında olduk. Sosyal devlet gereğini yapıyor.  Pandemi sürecinde kurallara uyarak özellikle yalnız yaşayan yaşlılarımızı yetim ve öksüz çocuklarımızı, engelli vatandaşlarımızı Şehir yakınlarımızı ve Gazilerimizi evlerinde ziyaret ediyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimizi ziyaret ediyoruz. Sorunlarını ve ihtiyaçlarını dinleyip gidermeye çalışıyoruz” dedi ÖĞRENCİLERE TABLETLERİ ULAŞIYOR Kaymakam Karabulut “Milli Eğitim Bakanlığımızın ilk etap gönderdiği  615 tableti ihtiyaç sahibi öğrencilerimize teslim ettik. 2. dilim tabletlerin gelmesini bekliyoruz. Sanayi Odamızın verdiği tabletler öğrencilere ulaştı. Bu zor süreçte hiç bir çocuğumuzun eğitimden uzak kalmasını istemiyoruz”dedi. ESNAFLARIMIZA YARDIM YAPILIYOR Kaymakam Karabulut “iş yeri kapalı yada ihtiyacı olan esnaflarımızın taleplerini almaya devam ediyoruz. Bilgiler Ankara’ya gidiyor. Şartları taşıyanlara yardımlarımız devam ediyor” dedi.
Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 Pandemisi nedeniyle maddi sıkıntı içinde olan ailelere yardım eli uzatan Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı pandemi döneminde vatandaşların ve esnafın yanında oldu

"İHTİYACI OLANA ELİMİZİ UZATMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak yapmış oldukları yardım ve destekler hakkında gazetemize konuştu. Kaymakam Karabulut,  “Tüm dünya da olduğu gibi ülkemizde Covid- 19 Pandemisi ile mücadele etmekte. Bu süreçte ihtiyaç sahibi olan ailelere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak destek olmaya devam ediyoruz. Bu süreçte genel merkez ve vakıf öz kaynaklarıyla yardım yapıldı. Yardımların hangi hanelere gideceği yönünde yapılan araştırmalar sonucunda, yardımları ilgili hanelere göndermeye ilerleyen süreçte de devam edeceğiz. Kaymakamlığımıza bağlı vakfımızın da bu konuda sürekli olarak yaptığı çalışmalar söz konusu. Geçtiğimiz dönemde de çeşitli yardımlar, ilçemizde ihtiyaç duyan hanelere ve kişilere teslim edilmişti. Devletimiz, yardıma ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımıza elini uzatmaya devam edecek. Devletimizin kapıları tüm vatandaşlarımıza açık” dedi.

EV ZİYARETLERİ DEVAM EDECEK
Kaymakam Cengiz Karabulut “Pandemi süresince Devlet olarak bizler vatandaşlarımızın yanında olduk. Sosyal devlet gereğini yapıyor.  Pandemi sürecinde kurallara uyarak özellikle yalnız yaşayan yaşlılarımızı yetim ve öksüz çocuklarımızı, engelli vatandaşlarımızı Şehir yakınlarımızı ve Gazilerimizi evlerinde ziyaret ediyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimizi ziyaret ediyoruz. Sorunlarını ve ihtiyaçlarını dinleyip gidermeye çalışıyoruz” dedi

ÖĞRENCİLERE TABLETLERİ ULAŞIYOR
Kaymakam Karabulut “Milli Eğitim Bakanlığımızın ilk etap gönderdiği  615 tableti ihtiyaç sahibi öğrencilerimize teslim ettik. 2. dilim tabletlerin gelmesini bekliyoruz. Sanayi Odamızın verdiği tabletler öğrencilere ulaştı. Bu zor süreçte hiç bir çocuğumuzun eğitimden uzak kalmasını istemiyoruz”dedi.

ESNAFLARIMIZA YARDIM YAPILIYOR
Kaymakam Karabulut “iş yeri kapalı yada ihtiyacı olan esnaflarımızın taleplerini almaya devam ediyoruz. Bilgiler Ankara’ya gidiyor. Şartları taşıyanlara yardımlarımız devam ediyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.