LASTİK İŞ

5709 KG GÜMRÜK KAÇAĞI NARGİLE TÜTÜNÜ ELE GEÇİRİLDİ

Asayiş 08.07.2023 - 09:41, Güncelleme: 08.07.2023 - 09:41
 

5709 KG GÜMRÜK KAÇAĞI NARGİLE TÜTÜNÜ ELE GEÇİRİLDİ

Başsikele'de depoda yapılan aramalarda 5709 kg gümrük kaçağı nargile tütünü ve 124.500 adet ambalaj ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Başiskele'de Kaçakçılığın önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; bir depoda yapılan aramalarda 5709 kg gümrük kaçağı nargile tütünü ve 124.500 adet ambalaj ele geçirdi. Olayı gerçekleştiren şüpheliler A.A. ve T.D. Yapılan çalışmalar sonucu yakalanarak Emniyet'e götürüldü. Tamamlanan işlemleri ardından  şüpheli A.A. İsimli şahıs mevcutlu olarak Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilecek.
Başsikele'de depoda yapılan aramalarda 5709 kg gümrük kaçağı nargile tütünü ve 124.500 adet ambalaj ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Başiskele'de Kaçakçılığın önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; bir depoda yapılan aramalarda 5709 kg gümrük kaçağı nargile tütünü ve 124.500 adet ambalaj ele geçirdi.

Olayı gerçekleştiren şüpheliler A.A. ve T.D. Yapılan çalışmalar sonucu yakalanarak Emniyet'e götürüldü. Tamamlanan işlemleri ardından  şüpheli A.A. İsimli şahıs mevcutlu olarak Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.