LASTİK İŞ

TEK KARTLA 25 BİN KİTAP CEBİNİZDE

Eğitim 31.08.2021 - 17:23, Güncelleme: 31.08.2021 - 17:23
 

TEK KARTLA 25 BİN KİTAP CEBİNİZDE

Gölcük Belediyesi Dijital Kütüphanesi, Korana Virüs salgını sürecinde, zamanını evde geçiren, öğrenciler başta olmak üzere her yaş grubunun büyük ilgisini çekiyor.

Gölcük Belediyesi Dijital Kütüphanesi’nde, kütüphane otomasyon sistemi, mobil uygulama ya da web sitesinden, 300 ayrı yayın evinin yayınladığı, 25 bin e-kitaba ücretsiz olarak cep telefonu, tablet ve bilgisayarınızdan ulaşabiliyorsunuz. Gölcük Belediyesi Dijital Kütüphanesi’ne siz de katılmak istiyorsanız, yapmanız gereken aşağıdaki form linkine tıklayıp, üyelik formunu doldurmak. http://kutuphane.golcuk.bel.tr Form için: http://kutuphane.golcuk.bel.tr/yordambt/yordam.php?sayfa=sayfaUyeKayit..   İLGİ GÖRMESİ BENİ MEMNUN ETTİ Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Dijital kütüphanemizin ilgi görmesi beni ziyadesiyle memnun etti. Bu hizmetimizde kitap sayısını da arttırmaya gayret ediyoruz. Bu kapsamda dijital kütüphanemizin kitap sayısı kısa süre içinde 25 Bin oldu. Bu yöndeki çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. İlginin daha da artmasını temenni ediyorum” dedi. GÖLCÜK BELEDİYESİ DİJİTAL KÜTÜPHANESİNİN BAZI ÖZELLİKLERİ;   -Sürekli genişleyen kitap koleksiyonu, -7 gün 24 saat kesintisiz erişim, -Sınırsız sayıda kullanıcı ekleme, -Bir yayının aynı anda sınırsız sayıda kullanıcı tarafından kullanılması ve ödünç alınması, -İp adresi tanımlaması ile ek şifre girilmeksizin doğrudan erişim, -Bilgisayar, tablet ve cep telefonundan erişim, -Basit ve ayrıntılı arama yapma seçenekleri, -Arama sonuçlarını filtreleme seçenekleri, -Kullanıcının sistem üzerinde kendisine özel bir hesap ve kitaplık oluşturabilmesi, -Elektronik yayın üzerinde not alabilme, -Seçilen yayınların uluslararası standartlara göre kaynakça bilgilerini yazdırma, -Metin üzerinde seç-kopyala-yapıştır özeliğini kullanma, -Dijital kütüphanedeki tüm yayınlara ait MARC verilerinin abone olunan kütüphaneye teslim edilmesi ve yayınların yerel otomasyon sistemine eklenmesi, -Telif haklarını korumak amacıyla sistemde, dijital hak koruma teknolojilerinin kullanılması.  
Gölcük Belediyesi Dijital Kütüphanesi, Korana Virüs salgını sürecinde, zamanını evde geçiren, öğrenciler başta olmak üzere her yaş grubunun büyük ilgisini çekiyor.

Gölcük Belediyesi Dijital Kütüphanesi’nde, kütüphane otomasyon sistemi, mobil uygulama ya da web sitesinden, 300 ayrı yayın evinin yayınladığı, 25 bin e-kitaba ücretsiz olarak cep telefonu, tablet ve bilgisayarınızdan ulaşabiliyorsunuz.

Gölcük Belediyesi Dijital Kütüphanesi’ne siz de katılmak istiyorsanız, yapmanız gereken aşağıdaki form linkine tıklayıp, üyelik formunu doldurmak.

http://kutuphane.golcuk.bel.tr

Form için: http://kutuphane.golcuk.bel.tr/yordambt/yordam.php?sayfa=sayfaUyeKayit..

 

İLGİ GÖRMESİ BENİ MEMNUN ETTİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Dijital kütüphanemizin ilgi görmesi beni ziyadesiyle memnun etti. Bu hizmetimizde kitap sayısını da arttırmaya gayret ediyoruz. Bu kapsamda dijital kütüphanemizin kitap sayısı kısa süre içinde 25 Bin oldu. Bu yöndeki çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. İlginin daha da artmasını temenni ediyorum” dedi.

GÖLCÜK BELEDİYESİ DİJİTAL KÜTÜPHANESİNİN BAZI ÖZELLİKLERİ;

 

-Sürekli genişleyen kitap koleksiyonu,

-7 gün 24 saat kesintisiz erişim,

-Sınırsız sayıda kullanıcı ekleme,

-Bir yayının aynı anda sınırsız sayıda kullanıcı tarafından kullanılması ve ödünç alınması,

-İp adresi tanımlaması ile ek şifre girilmeksizin doğrudan erişim,

-Bilgisayar, tablet ve cep telefonundan erişim,

-Basit ve ayrıntılı arama yapma seçenekleri,

-Arama sonuçlarını filtreleme seçenekleri,

-Kullanıcının sistem üzerinde kendisine özel bir hesap ve kitaplık oluşturabilmesi,

-Elektronik yayın üzerinde not alabilme,

-Seçilen yayınların uluslararası standartlara göre kaynakça bilgilerini yazdırma,

-Metin üzerinde seç-kopyala-yapıştır özeliğini kullanma,

-Dijital kütüphanedeki tüm yayınlara ait MARC verilerinin abone olunan kütüphaneye teslim edilmesi ve yayınların yerel otomasyon sistemine eklenmesi,

-Telif haklarını korumak amacıyla sistemde, dijital hak koruma teknolojilerinin kullanılması.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.