LASTİK İŞ

BAŞKAN YAVUZ: DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTIMIZA HERKESİ DAVET EDİYORUZ

Siyaset 04.05.2025 - 19:00, Güncelleme: 04.05.2025 - 19:00
 

BAŞKAN YAVUZ: DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTIMIZA HERKESİ DAVET EDİYORUZ

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantıları tarihlerinin belli olduğunu ifade ederek Gölcük toplantısının 13 Haziran Cuma akşamı Gölcük Kongre Sarayı’nda gerçekleştireceklerini belirtti.

AK Parti Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisleri Toplantılarının tarihi belli oldu.  AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, 5 Mayıs’ta başlayacakları ve 13 Haziran’da Gölcük’te gerçekleştirecekleri Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisleri Toplantı hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Yavuz, “Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisleri Toplantımıza  teşkilatımızdaki bütün partililerimizi, vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi. “Programımıza teşkilatımızdaki bütün partililerimizi, vatandaşlarımızı davet ediyoruz”   AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, 13 Haziran’da Gölcük Kongre Sarayı’nda gerçekleştirecekleri Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantıları konusunda yaptığı açıklamada, “ Kocaeli İl Başkanlığımızın bütün ilçelerde tertip etmiş olduğu Danışma Meclisi toplantılarımızın Gölcük ayağı 13 Haziran’da Gölcük Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilecektir. Biz teşkilat olarak mutad olarak zaten hem seçmenlerimiz hem de teşkilatımızla belirli periyotlarla bir araya gelmekteyiz. Teşkilatımızın sorunlarını, sıkıntılarını dinleyeceğimiz bu toplantıda aynı zamanda Belediye Başkanımızın da sunumları gerçekleşecek, teşkilatımıza sunumlarını yapacaklardır. Bu programımıza teşkilatımızdaki bütün partililerimizi, vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Biz gücümüzün farkındayız. İnsanların bize olan teveccühünün artarak devam ettiğini görmekteyiz. Bir ve beraber olduğumuzu bütün herkese göstereceğimiz teşkilatımızın adeta bir düğünü olacak şekilde tertip edilecek olan Danışma Meclisi Toplantımıza herkesi davet ediyoruz” dedi.
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantıları tarihlerinin belli olduğunu ifade ederek Gölcük toplantısının 13 Haziran Cuma akşamı Gölcük Kongre Sarayı’nda gerçekleştireceklerini belirtti.

AK Parti Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisleri Toplantılarının tarihi belli oldu.  AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, 5 Mayıs’ta başlayacakları ve 13 Haziran’da Gölcük’te gerçekleştirecekleri Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisleri Toplantı hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Yavuz, “Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisleri Toplantımıza  teşkilatımızdaki bütün partililerimizi, vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

“Programımıza teşkilatımızdaki bütün partililerimizi, vatandaşlarımızı davet ediyoruz”

  AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, 13 Haziran’da Gölcük Kongre Sarayı’nda gerçekleştirecekleri Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantıları konusunda yaptığı açıklamada, “ Kocaeli İl Başkanlığımızın bütün ilçelerde tertip etmiş olduğu Danışma Meclisi toplantılarımızın Gölcük ayağı 13 Haziran’da Gölcük Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilecektir. Biz teşkilat olarak mutad olarak zaten hem seçmenlerimiz hem de teşkilatımızla belirli periyotlarla bir araya gelmekteyiz. Teşkilatımızın sorunlarını, sıkıntılarını dinleyeceğimiz bu toplantıda aynı zamanda Belediye Başkanımızın da sunumları gerçekleşecek, teşkilatımıza sunumlarını yapacaklardır. Bu programımıza teşkilatımızdaki bütün partililerimizi, vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Biz gücümüzün farkındayız. İnsanların bize olan teveccühünün artarak devam ettiğini görmekteyiz. Bir ve beraber olduğumuzu bütün herkese göstereceğimiz teşkilatımızın adeta bir düğünü olacak şekilde tertip edilecek olan Danışma Meclisi Toplantımıza herkesi davet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.