LASTİK İŞ

BURHAN ABİŞ SON YOLCULUĞUNA CUMHURBAŞKANI UĞURLADI

01.04.2025 - 14:39, Güncelleme: 01.04.2025 - 17:08
 

BURHAN ABİŞ SON YOLCULUĞUNA CUMHURBAŞKANI UĞURLADI

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AK Parti Kocaeli İl İstişare Kurulu Üyesi Burhan Abiş bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

İlyas Abiş’in oğlu, Nihat Abiş’in abisi Burhan Abiş, Ulaşlı Belediye Başkanı olarak 1986-1994 yılları arasında görev yaptı. 4 çocuk babası Abiş, bir süredir Kocaeli Şehir Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aralık ayında Abiş'i hastanede ziyaret etmiş, sağlık durumuna ilişkin bilgi almıştı. AK Parti Kocaeli İl İstişare Kurulu Üyesi olan Abiş, dün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, dün hayatını kaybeden eski Ulaşlı Belediye Başkanı ve AK Parti Kocaeli İl İstişare Kurulu Üyesi Burhan Abiş'in cenaze törenine katıldı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Vali İlhami Aktaş ve protokol tarafından Gölcük Donanma Komutanlığında yapılan karşılamanın ardından protokol üyeleri ile birlikte cenaze töreninin yapılacağı Ulaşlı Mahallesine geçti. Rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Burhan Abiş için Ulaşlı Merkez Camisi'nde öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Burhan Abiş’in ailesine sabır ve başsağlığı diledi. Burhan Abiş’in naaşı öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Ulaşlı Merkez Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze törenine, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un yanı sıra;, Vali İlhami Aktaş, Eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, Prof. Dr. Saadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysal Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır ve Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Deniz Eğitim - Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Hüseyin Tığlı, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Yücel Korkut, Karamürsel Kaymakamı Kemal İnan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Serpil Yılmaz, Siyasi Parti Temsilcileri, İlçe Belediye Başkanları, STK temsilcileri ve aile fertleri ile vatandaşlar katıldı.   KADİM YOL ARKADAŞIM   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Dün gece vefat haberini üzülerek aldığımız, AK Parti’mizin Kocaeli İl İstişare Kurulu Üyesi, kadim yol arkadaşımız, Ulaşlı Eski Belediye Başkanı, Millî Görüş Hareketi’nin önemli isimlerinden Burhan Abiş’e Allah’tan rahmet diliyorum. Merhum Burhan ağabeyimizin ailesine sabrıcemil; yakınlarına, sevenlerine ve AK Parti camiamıza başsağlığı diliyorum"dedi.
Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AK Parti Kocaeli İl İstişare Kurulu Üyesi Burhan Abiş bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

İlyas Abiş’in oğlu, Nihat Abiş’in abisi Burhan Abiş, Ulaşlı Belediye Başkanı olarak 1986-1994 yılları arasında görev yaptı. 4 çocuk babası Abiş, bir süredir Kocaeli Şehir Hastanesi'nde tedavi görüyordu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aralık ayında Abiş'i hastanede ziyaret etmiş, sağlık durumuna ilişkin bilgi almıştı.

AK Parti Kocaeli İl İstişare Kurulu Üyesi olan Abiş, dün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, dün hayatını kaybeden eski Ulaşlı Belediye Başkanı ve AK Parti Kocaeli İl İstişare Kurulu Üyesi Burhan Abiş'in cenaze törenine katıldı.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Vali İlhami Aktaş ve protokol tarafından Gölcük Donanma Komutanlığında yapılan karşılamanın ardından protokol üyeleri ile birlikte cenaze töreninin yapılacağı Ulaşlı Mahallesine geçti.

Rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Burhan Abiş için Ulaşlı Merkez Camisi'nde öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Burhan Abiş’in ailesine sabır ve başsağlığı diledi.

Burhan Abiş’in naaşı öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Ulaşlı Merkez Mezarlığı'na defnedildi.

Cenaze törenine, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un yanı sıra;, Vali İlhami Aktaş, Eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, Prof. Dr. Saadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysal Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır ve Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Deniz Eğitim - Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Hüseyin Tığlı, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Yücel Korkut, Karamürsel Kaymakamı Kemal İnan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Serpil Yılmaz, Siyasi Parti Temsilcileri, İlçe Belediye Başkanları, STK temsilcileri ve aile fertleri ile vatandaşlar katıldı.

 

KADİM YOL ARKADAŞIM

 

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan "Dün gece vefat haberini üzülerek aldığımız, AK Parti’mizin Kocaeli İl İstişare Kurulu Üyesi, kadim yol arkadaşımız, Ulaşlı Eski Belediye Başkanı, Millî Görüş Hareketi’nin önemli isimlerinden Burhan Abiş’e Allah’tan rahmet diliyorum.
Merhum Burhan ağabeyimizin ailesine sabrıcemil; yakınlarına, sevenlerine ve AK Parti camiamıza başsağlığı diliyorum"dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.