GERİ DÖNÜŞÜM ÇÖP DEĞİLDİR

Eğitim 29.05.2017 - 17:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GERİ DÖNÜŞÜM ÇÖP DEĞİLDİR

Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında Ford Otosan İşgüvenlik uzmanlarından Ferda Yıldırım ve Zeynep Zengin tarafından minik öğrencilere geri dönüşüm çöp olmadığını uygulamalı olarak anlattılar.

Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü, Ford Otosan ile Çevre oruma ve ambalaj atıklarını değerlendirme Vakfı tarafı ortaklaşa oluşturdukları Sosyal Sorumluluk Projesşni ilçemizde tüm okullarda hayata geçirdiler. Kocaeli Gölcük İlçesinde bulunan tüm Orta okullarda hayata geçen Sosyal Sorumluluk projesi Kapsamında Proje Sahibi işgüvenliği uzmanı Zeynep Zengin Özge Ersöz ve Burak Yontar ile ekipmanları ersin Kahyaoğlu, Ferda Yıldırım, Meral Kaya, Ebru Çiftçi, Mehmet Özbay, Tuğba Nur Aydın, Neşlisen Pnarer, İsmail Tarcan, Işıl Paksoy, Emre Kükürtçü, Melia Güney, Gökhan Donbaycı, Gözde Yaman, Mustafa Kocaman, Orkun İnan ve M. Burak Tuna bu gün ikişer ekip kurarak Gölcül İlk Okullarında Minik öğrencilere geri dönüşümün çöp olmadığını ve bu geri dönüşüm bizlere faydalı bir maddeler yapılarak geri döndüğünü anlattılar.  Bu okulların içerisinde Proje Sahibi Zeynep Zengin ve ekip arkadaşı Ferda Yıldırım ile birlikte Kocaeli GölcükRHEILAND PFALZ İlkokulunda Sosoyal Sorumluluk Projesi konumunda minik öğrencilerle okulun çok amaçlı salonunda bir araya geldiler. Iş güvenlik uzmanı Zeynep Zengin; “Dünyamızın en büyük sorunlarından biri Çevre kirliliğinin gellenmesi amacıyla ambalaj atıklarının yeni değerlendrmesi için zi yeni nesillerimize aktarmak için buradayız. Bu konuda sizleri bilgilendirerek sizlerde evde anneleriniz ve babalarınızla bu eğitimi paylaşmasını istiyoruz. Bakın bu elimdeki pet şişe çöp değildir. Bu pet şişe geri dönüşüm kutularına atıldığında bize birçok maddelerle geri dönüşüm olarak faydalanıyoruz. Bu geri dönüşümler bizlere bisiklet, mobilya, defter gibi unsurlardan faydalanacağız. Sizde burada bunları öğrenerek hangi çöpün nereye atıldığını öğrenizn. Kağıt çöp kağıt geri dönüşüm kutusuna, plastik çöp plastik geri dönüşüm kutularına atmalıyız. Bu çöpler burada biriktiğinde belediyeler tarafından toplanarak faprikalara gönderilecek ve bu çöplerden geri dönüşümünden faydalanıyoruz” dedi. Bu açıklamaların ardından İş Güvenlik uzmanı Zeynep Zengin ile Ferda Yıldırım ile birlikte minik öğrencilere kağıt geri dönüşüm kutusuna kağıt, plastik geri dönüşüm kutusuna plastik maddeleri atarak uygulamalı olarak anlattılar.
Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında Ford Otosan İşgüvenlik uzmanlarından Ferda Yıldırım ve Zeynep Zengin tarafından minik öğrencilere geri dönüşüm çöp olmadığını uygulamalı olarak anlattılar.

Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü, Ford Otosan ile Çevre oruma ve ambalaj atıklarını değerlendirme Vakfı tarafı ortaklaşa oluşturdukları Sosyal Sorumluluk Projesşni ilçemizde tüm okullarda hayata geçirdiler. Kocaeli Gölcük İlçesinde bulunan tüm Orta okullarda hayata geçen Sosyal Sorumluluk projesi Kapsamında Proje Sahibi işgüvenliği uzmanı Zeynep Zengin Özge Ersöz ve Burak Yontar ile ekipmanları ersin Kahyaoğlu, Ferda Yıldırım, Meral Kaya, Ebru Çiftçi, Mehmet Özbay, Tuğba Nur Aydın, Neşlisen Pnarer, İsmail Tarcan, Işıl Paksoy, Emre Kükürtçü, Melia Güney, Gökhan Donbaycı, Gözde Yaman, Mustafa Kocaman, Orkun İnan ve M. Burak Tuna bu gün ikişer ekip kurarak Gölcül İlk Okullarında Minik öğrencilere geri dönüşümün çöp olmadığını ve bu geri dönüşüm bizlere faydalı bir maddeler yapılarak geri döndüğünü anlattılar. 
Bu okulların içerisinde Proje Sahibi Zeynep Zengin ve ekip arkadaşı Ferda Yıldırım ile birlikte Kocaeli GölcükRHEILAND PFALZ İlkokulunda Sosoyal Sorumluluk Projesi konumunda minik öğrencilerle okulun çok amaçlı salonunda bir araya geldiler. Iş güvenlik uzmanı Zeynep Zengin; “Dünyamızın en büyük sorunlarından biri Çevre kirliliğinin gellenmesi amacıyla ambalaj atıklarının yeni değerlendrmesi için zi yeni nesillerimize aktarmak için buradayız. Bu konuda sizleri bilgilendirerek sizlerde evde anneleriniz ve babalarınızla bu eğitimi paylaşmasını istiyoruz. Bakın bu elimdeki pet şişe çöp değildir. Bu pet şişe geri dönüşüm kutularına atıldığında bize birçok maddelerle geri dönüşüm olarak faydalanıyoruz. Bu geri dönüşümler bizlere bisiklet, mobilya, defter gibi unsurlardan faydalanacağız. Sizde burada bunları öğrenerek hangi çöpün nereye atıldığını öğrenizn. Kağıt çöp kağıt geri dönüşüm kutusuna, plastik çöp plastik geri dönüşüm kutularına atmalıyız. Bu çöpler burada biriktiğinde belediyeler tarafından toplanarak faprikalara gönderilecek ve bu çöplerden geri dönüşümünden faydalanıyoruz” dedi. Bu açıklamaların ardından İş Güvenlik uzmanı Zeynep Zengin ile Ferda Yıldırım ile birlikte minik öğrencilere kağıt geri dönüşüm kutusuna kağıt, plastik geri dönüşüm kutusuna plastik maddeleri atarak uygulamalı olarak anlattılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.