LASTİK İŞ

HALK DANSLARI KULÜBÜNDEN VALİ AKTAŞ'A ZİYARET

05.05.2025 - 18:30, Güncelleme: 05.05.2025 - 18:30
 

HALK DANSLARI KULÜBÜNDEN VALİ AKTAŞ'A ZİYARET

Gölcük Anadolu Halk Dansları Gençlik Kulübü Derneği Başkanı Selçuk Didin Kocaeli Valisi İlhami Aktaş'ı ziyaret etti.

Gölcük Anadolu Halk Dansları Gençlik Kulübü Derneği Başkanı Selçuk Didin ve yönetim kurulu üyesi Ali Alkanat ile birlikte Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret ederek kabullerinden dolayı teşekkür ettiler.  Çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler alan Vali İlhami Aktaş, bir süre görüştüğü konuklarına ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.  
Gölcük Anadolu Halk Dansları Gençlik Kulübü Derneği Başkanı Selçuk Didin Kocaeli Valisi İlhami Aktaş'ı ziyaret etti.

Gölcük Anadolu Halk Dansları Gençlik Kulübü Derneği Başkanı Selçuk Didin ve yönetim kurulu üyesi Ali Alkanat ile birlikte Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret ederek kabullerinden dolayı teşekkür ettiler. 

Çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler alan Vali İlhami Aktaş, bir süre görüştüğü konuklarına ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.