LASTİK İŞ
ismail

YÜZ YÜZE EĞİTİM ÇARŞAMBA GÜNÜ BAŞLIYOR

Eğitim 15.02.2021 - 16:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

YÜZ YÜZE EĞİTİM ÇARŞAMBA GÜNÜ BAŞLIYOR

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönemi başlangıcı ve yüz yüze eğitim ile ilgili açıklamalarda bulundu. Mert, “Yüz yüze eğitim aşamalı olarak başlayacak” dedi

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, 2020 – 2021 Eğitim – Öğretim Yılı 2. Dönemi başlangıcı ile ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu ve yüz yüze eğitimin başlangıcı hakkında bazı bilgiler aktardı. Mert, ilk olarak 2. dönemin başlangıcına değindi ve “Özlemle beklediğimiz 2020 – 2021 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönemi’ne uzaktan eğitimin yanısıra yüz yüze eğitimin ilk aşamasıyla başlıyoruz. İlçemizdeki tüm kurumlarımızda öğrenci, öğretmen ve tüm eğitim camiamızın sağlığını korumak için sağlık tedbirleriyle, aşamalı olarak yüz yüze eğitime geçiyoruz” dedi.  ‘OKULLARIMIZ, YENİDEN ANLAM KAZANACAK’ Açıklamalarına devam eden Mert, “İlk aşamada anaokullarımız, seyrek nüfuslu yerleşim bölgelerindeki ilkokul, ortaokul ve imam hatip ortaokullarımız ile bu okulların bünyesinde bulunan anaokullarımızı kapsayacak süreç, yerini aşamalı olarak tüm eğitim kurumlarımız ve eğitim kademelerinde yüz yüze eğitime bırakacaktır. Okullarımız, öğrenci, öğretmen ve idarecilerimizin varlığıyla yeniden anlam kazanacaktır” dedi.  ‘VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞARAK İLERLEYECEĞİZ’ Mert, açıklamalarını sürdürerek “Şartlar ne olursa olsun yeni koşullara uyum sağlayarak yeni araç ve yöntemlerle öğrencilerimize ulaşıp sadece akademik başarısı yüksek, problem çözebilen değil, aynı zamanda eleştirel düşünebilen, sosyal ve kültürel değerlerimizi özümsemiş, vatanını ve milletini seven öz güvenli bireyler yetiştirebilmek için her gün bir önceki günden daha fazla azim ve heyecanla, var gücümüzle çalışarak ilerleyeceğiz.Bu duygu ve düşüncelerle bizimle bu yolda aynı şevk ve heyecanla yürüyecek tüm meslektaşlarıma ve yarının teminatı olan tüm öğrencilerimize sağlıklı, mutlu bir eğitim öğretim dönemi diliyorum” dedi.  ‘UZAKTAN EĞİTİM BAŞLADI’ Mert, açıklamasının sonunda yüz yüze eğitim hakkında da önemli bilgiler verdi ve “15 Şubat itibariyle uzaktan eğitim başladı. Tüm kademelerde 1 Mart tarihine kadar uzaktan eğitim devam edecek. 1 Mart tarihi itibariyle lise son, yani 12. sınıflar, yüz yüze eğitime başlayacak. Diğer sınıflar uzaktan eğitime devam edecek. Ortaokul son, yani 8. sınıflar da 1 Mart tarihi itibariyle yüz yüze eğitime başlayacak. Koronavirüse karşı gereken tüm önlemler, okullarımızda alınmış olacak. Bu dönemin tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönemi başlangıcı ve yüz yüze eğitim ile ilgili açıklamalarda bulundu. Mert, “Yüz yüze eğitim aşamalı olarak başlayacak” dedi

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, 2020 – 2021 Eğitim – Öğretim Yılı 2. Dönemi başlangıcı ile ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu ve yüz yüze eğitimin başlangıcı hakkında bazı bilgiler aktardı. Mert, ilk olarak 2. dönemin başlangıcına değindi ve “Özlemle beklediğimiz 2020 – 2021 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönemi’ne uzaktan eğitimin yanısıra yüz yüze eğitimin ilk aşamasıyla başlıyoruz. İlçemizdeki tüm kurumlarımızda öğrenci, öğretmen ve tüm eğitim camiamızın sağlığını korumak için sağlık tedbirleriyle, aşamalı olarak yüz yüze eğitime geçiyoruz” dedi.

 ‘OKULLARIMIZ, YENİDEN ANLAM KAZANACAK’

Açıklamalarına devam eden Mert, “İlk aşamada anaokullarımız, seyrek nüfuslu yerleşim bölgelerindeki ilkokul, ortaokul ve imam hatip ortaokullarımız ile bu okulların bünyesinde bulunan anaokullarımızı kapsayacak süreç, yerini aşamalı olarak tüm eğitim kurumlarımız ve eğitim kademelerinde yüz yüze eğitime bırakacaktır. Okullarımız, öğrenci, öğretmen ve idarecilerimizin varlığıyla yeniden anlam kazanacaktır” dedi.

 ‘VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞARAK İLERLEYECEĞİZ’

Mert, açıklamalarını sürdürerek “Şartlar ne olursa olsun yeni koşullara uyum sağlayarak yeni araç ve yöntemlerle öğrencilerimize ulaşıp sadece akademik başarısı yüksek, problem çözebilen değil, aynı zamanda eleştirel düşünebilen, sosyal ve kültürel değerlerimizi özümsemiş, vatanını ve milletini seven öz güvenli bireyler yetiştirebilmek için her gün bir önceki günden daha fazla azim ve heyecanla, var gücümüzle çalışarak ilerleyeceğiz.Bu duygu ve düşüncelerle bizimle bu yolda aynı şevk ve heyecanla yürüyecek tüm meslektaşlarıma ve yarının teminatı olan tüm öğrencilerimize sağlıklı, mutlu bir eğitim öğretim dönemi diliyorum” dedi.

 ‘UZAKTAN EĞİTİM BAŞLADI’

Mert, açıklamasının sonunda yüz yüze eğitim hakkında da önemli bilgiler verdi ve “15 Şubat itibariyle uzaktan eğitim başladı. Tüm kademelerde 1 Mart tarihine kadar uzaktan eğitim devam edecek. 1 Mart tarihi itibariyle lise son, yani 12. sınıflar, yüz yüze eğitime başlayacak. Diğer sınıflar uzaktan eğitime devam edecek. Ortaokul son, yani 8. sınıflar da 1 Mart tarihi itibariyle yüz yüze eğitime başlayacak. Koronavirüse karşı gereken tüm önlemler, okullarımızda alınmış olacak. Bu dönemin tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.