LASTİK İŞ
ismail

YRP MAHALLE BAŞKANLARINI ATAMAYA DEVAM EDİYOR

Asayiş 28.02.2021 - 11:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

YRP MAHALLE BAŞKANLARINI ATAMAYA DEVAM EDİYOR

Yeniden Refah Partisi Gölcük teşkilatı Kavaklı mahalle temsilcisini atadı.

Yeniden Refah Partisi Gölcük teşkilatı Kavaklı mahalle temsilcisini atadı. Yeniden Refah Partisi ilçe Başkanı Mustafa Bayazıt, Kavalı'da bulunan Karadeniz Lokantasının sahibi Vedat Özman Kavaklı Mahallesi temsilcisi olarak atadı.   Hayırlı olsun Yeniden Refah partisi Gölcük İlçe başkanı Mustafa Bayazıt "Teşkilatlanma çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. İlçemiz Kavaklı Mahallesi esnaflarından Karadeniz Lokantası işletmecisi Vedat Özmen, Kavaklı Mahalle Temsilcisi olarak atanmıştır. Şahsına, mahallesine ve ilçemize hayırlı olsun" dedi.   Kavaklı Mahallesi temsilciliğine atanan Özmen; Teşkilatımın şahsıma ve mahallemize gösterdiği önem ve özenden dolayı çok teşekkür ediyorum. İşçinin, esnafın, memurun, emeklinin yanında olmayı şiar edinmiş Refah ruhunu Erbakan anlayışını Kavaklı mahallemizde en iyi şekilde temsil etmeye gayret edeceğim. Artık alternatif var diyerek sözlerine son verdi.
Yeniden Refah Partisi Gölcük teşkilatı Kavaklı mahalle temsilcisini atadı.

Yeniden Refah Partisi Gölcük teşkilatı Kavaklı mahalle temsilcisini atadı. Yeniden Refah Partisi ilçe Başkanı Mustafa Bayazıt, Kavalı'da bulunan Karadeniz Lokantasının sahibi Vedat Özman Kavaklı Mahallesi temsilcisi olarak atadı.

 

Hayırlı olsun

Yeniden Refah partisi Gölcük İlçe başkanı Mustafa Bayazıt "Teşkilatlanma çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. İlçemiz Kavaklı Mahallesi esnaflarından Karadeniz Lokantası işletmecisi Vedat Özmen, Kavaklı Mahalle Temsilcisi olarak atanmıştır. Şahsına, mahallesine ve ilçemize hayırlı olsun" dedi.

 

Kavaklı Mahallesi temsilciliğine atanan Özmen;

Teşkilatımın şahsıma ve mahallemize gösterdiği önem ve özenden dolayı çok teşekkür ediyorum. İşçinin, esnafın, memurun, emeklinin yanında olmayı şiar edinmiş Refah ruhunu Erbakan anlayışını Kavaklı mahallemizde en iyi şekilde temsil etmeye gayret edeceğim. Artık alternatif var diyerek sözlerine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.