YENİDEN REFAH’TA GENÇLER ÖN PLANA ÇIKARILIYOR

Siyaset 31.03.2021 - 11:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

YENİDEN REFAH’TA GENÇLER ÖN PLANA ÇIKARILIYOR

12 Haziran 2020’de görevi devir alan Yeniden Refah Partisi İlçe başkanı Mustafa Bayazıt, yönetimini genç bir kadrodan oluşturmuş yönetimini yaş ortalaması 39 olacak şekilde hazırlamıştı.

Gelinen süreçte yoğun genç üye katılımlarının da olması ile Başkan yeni görevlendirmelerde gençlere çok daha yer vermeye başladı. Bayazıt Genel başkanımızın 42 yaşında olduğu partimizde tüm kadrolarımızı çok daha genç ve dinamik isimlerle donatıp iktidara gençlerle hazırlanacağız diyerek, Parti yönetim kurulunda ki genç üyelerin üçünü başkanlık divanında görevlendirdi. Bu çerçevede Tanıtım Medyadan sorumlu birim başkanlığına ve ilçe başkan yardımcılığına; Yakup DELİKARA (1994- GÜMÜŞHANE) Dış ilişkilerden sorumlu birim başkanlığına ve ilçe başkan yardımcılığına; Muhammed Raşid ALTINBAY (1993- BİLECİK) Yurtdışı vatandaşlardan sorumlu birim başkanlığına ve ilçe başkan yardımcılığına Ahmed CAN ( 1985-ORDU)   Görevlendirildi. İlçe başkanı BAYAZIT Refah anlayışın gençlere her daim güvendiğini, bunu her dönem her platformda eylemleri gösterdiğini ifade ederek. Görev alan gençlere hayırlı olsun dedi ve bu gençlerimizle 94 ruhunu 2023 ve 2024 seçimlerinde yakalayacağız inşallah diyerek sözlerine son verdi.
12 Haziran 2020’de görevi devir alan Yeniden Refah Partisi İlçe başkanı Mustafa Bayazıt, yönetimini genç bir kadrodan oluşturmuş yönetimini yaş ortalaması 39 olacak şekilde hazırlamıştı.

Gelinen süreçte yoğun genç üye katılımlarının da olması ile Başkan yeni görevlendirmelerde gençlere çok daha yer vermeye başladı. Bayazıt Genel başkanımızın 42 yaşında olduğu partimizde tüm kadrolarımızı çok daha genç ve dinamik isimlerle donatıp iktidara gençlerle hazırlanacağız diyerek, Parti yönetim kurulunda ki genç üyelerin üçünü başkanlık divanında görevlendirdi.

Bu çerçevede

Tanıtım Medyadan sorumlu birim başkanlığına ve ilçe başkan yardımcılığına;

Yakup DELİKARA (1994- GÜMÜŞHANE)

Dış ilişkilerden sorumlu birim başkanlığına ve ilçe başkan yardımcılığına;

Muhammed Raşid ALTINBAY (1993- BİLECİK)

Yurtdışı vatandaşlardan sorumlu birim başkanlığına ve ilçe başkan yardımcılığına

Ahmed CAN ( 1985-ORDU)

 

Görevlendirildi. İlçe başkanı BAYAZIT Refah anlayışın gençlere her daim güvendiğini, bunu her dönem her platformda eylemleri gösterdiğini ifade ederek. Görev alan gençlere hayırlı olsun dedi ve bu gençlerimizle 94 ruhunu 2023 ve 2024 seçimlerinde yakalayacağız inşallah diyerek sözlerine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.