YENİ DEVLET HASTANESİNİN YÜZDE YETMİŞBEŞ'İ TAMAMLANDI

Sağlık 08.04.2021 - 13:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

YENİ DEVLET HASTANESİNİN YÜZDE YETMİŞBEŞ'İ TAMAMLANDI

Değirmendere Yüzbaşılar sapağında yapımına başlanan 300 yataklı devlet hastanesinin yüzde 75 i tamamlandı. Hastanenin 500 araçlık otopark yapımına hazırlanıyor

Mevcut hastanenin yetersiz kalması nedeniyle ilçemiz için yeni ve büyük hastane yapılması kararı alındı. Alınan karar üzerine  Yüzbaşılar sapağında bulunan 45 bin metre kare alanında 300 yataklı hastane yapımına başlandı. Bu güne kadar yapılan çalışmalar sonucunda Yeni Devlet Hastanesinin yapımının yüzde 75 i tamamlandı.   Hastane yapımı ile ilgili kısa bir açıklama yapan AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen; “ilçemizde yapımına başlanan 300 yataklı, A sınıfı bir hastane olmasına karar verilen Gölcük Yeni Devlet Hastanesinin 75’i tamamlandı. 45 bin metrekare kapalı alana sahip olacak olan yeni hastanemizin 300 yataklı olmasının yanı sıra 9 ameliyathane, 71 poliklinik odası, 4 adet tek kişilik konforlu doğum odası ve hiperbarik ünitesi bulunacak. Ayrıca 225’i kapalı 275’i açık olmak üzere toplam 500 araçlık otopark yapımı da hazırlanıyor.   Böylesi devasa bir hizmetin İlçemize kazandırılmasına vesile olan başta İl Başkanımız ve önceki dönem Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’e, Milletvekillerimize ve Sağlık Bakanlığı yetkililerimize teşekkür ederim” şeklinde ifade etti.
Değirmendere Yüzbaşılar sapağında yapımına başlanan 300 yataklı devlet hastanesinin yüzde 75 i tamamlandı. Hastanenin 500 araçlık otopark yapımına hazırlanıyor

Mevcut hastanenin yetersiz kalması nedeniyle ilçemiz için yeni ve büyük hastane yapılması kararı alındı. Alınan karar üzerine  Yüzbaşılar sapağında bulunan 45 bin metre kare alanında 300 yataklı hastane yapımına başlandı. Bu güne kadar yapılan çalışmalar sonucunda Yeni Devlet Hastanesinin yapımının yüzde 75 i tamamlandı.

 

Hastane yapımı ile ilgili kısa bir açıklama yapan AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen; “ilçemizde yapımına başlanan 300 yataklı, A sınıfı bir hastane olmasına karar verilen Gölcük Yeni Devlet Hastanesinin 75’i tamamlandı. 45 bin metrekare kapalı alana sahip olacak olan yeni hastanemizin 300 yataklı olmasının yanı sıra 9 ameliyathane, 71 poliklinik odası, 4 adet tek kişilik konforlu doğum odası ve hiperbarik ünitesi bulunacak. Ayrıca 225’i kapalı 275’i açık olmak üzere toplam 500 araçlık otopark yapımı da hazırlanıyor.

 

Böylesi devasa bir hizmetin İlçemize kazandırılmasına vesile olan başta İl Başkanımız ve önceki dönem Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’e, Milletvekillerimize ve Sağlık Bakanlığı yetkililerimize teşekkür ederim” şeklinde ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.