LASTİK İŞ

YARIN BÜYÜK DENETİM YAPILACAK

Gündem 10.08.2020 - 13:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YARIN BÜYÜK DENETİM YAPILACAK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Salı günü tüm Türkiye'de koronavirüs tedbirleri ile ilgili yüksek yoğunluklu bir denetleme gerçekleştireceğiz" ifadelerine yer verdi.

BAKAN SOYLU AÇIKLADI İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Salı günü tüm Türkiye’de koronavirüs tedbirleri ile ilgili yüksek yoğunluklu bir denetleme gerçekleştireceğiz” açıklamasında bulundu.  HAZIRLIKLAR BAŞLADI  Kocaeli’de bu denetim için hazırlıklar başladı.  Pazarlar, İş yerleri, marketler, toplu taşıma, yollar, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar, ticari taksiler ve tüm yaşam alanlarında denetimler olacak. Valiler, kaymakamlar, belediye başkanları, esnaf ve ticaret odaları, kurum müdürleri, kolluk Zabıta da bu denetimlere katkı sunacak.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Salı günü tüm Türkiye'de koronavirüs tedbirleri ile ilgili yüksek yoğunluklu bir denetleme gerçekleştireceğiz" ifadelerine yer verdi.

BAKAN SOYLU AÇIKLADI
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Salı günü tüm Türkiye’de koronavirüs tedbirleri ile ilgili yüksek yoğunluklu bir denetleme gerçekleştireceğiz” açıklamasında bulundu. 

HAZIRLIKLAR BAŞLADI 
Kocaeli’de bu denetim için hazırlıklar başladı.  Pazarlar, İş yerleri, marketler, toplu taşıma, yollar, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar, ticari taksiler ve tüm yaşam alanlarında denetimler olacak. Valiler, kaymakamlar, belediye başkanları, esnaf ve ticaret odaları, kurum müdürleri, kolluk Zabıta da bu denetimlere katkı sunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.