LASTİK İŞ
ismail

YALOVA'DA GALİBİYET ARIYORUZ

Spor 14.04.2021 - 12:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

YALOVA'DA GALİBİYET ARIYORUZ

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor bugün saat 15.00’da deplasmanda oynayacağı maçta Yalovaspor ile karşı karşıya gelecek

SON KOZLARINI OYNUYOR Ligde oynayadığı son 9 maçta sadece bir galibiyet alan Gölcükspor, bugün deplasmanda oynayacağı maçta Yalovaspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde sıkıntılı süreç yaşayan temsilcimiz bu maçı kazanarak az da olsa umutlarını korumak istiyor. Kırmızı şimşeklerin deplasmanda konuk olacağı Yalovaspor’un ise haftalar önce küme düşmesi kesinleşmişti. İLK MAÇI KAZANDIK Bu maçı İstanbul bölgesi hakemlerinden Tolga Akbaba düdük yönetecek. Akbaba’nın yardımcılıklarını Vedat Demir ve Önder Çalış yapacak. Temsilcimiz Gölcükspor ligde oynanan ilk maçta sahadan Barış Şen’in attığı tek golle galibiyetle ayrılmayı başardı. Kırmızı şimşekler bugünde  3 puanın sahibi olmak ve rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.
3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor bugün saat 15.00’da deplasmanda oynayacağı maçta Yalovaspor ile karşı karşıya gelecek

SON KOZLARINI OYNUYOR

Ligde oynayadığı son 9 maçta sadece bir galibiyet alan Gölcükspor, bugün deplasmanda oynayacağı maçta Yalovaspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde sıkıntılı süreç yaşayan temsilcimiz bu maçı kazanarak az da olsa umutlarını korumak istiyor. Kırmızı şimşeklerin deplasmanda konuk olacağı Yalovaspor’un ise haftalar önce küme düşmesi kesinleşmişti.

İLK MAÇI KAZANDIK

Bu maçı İstanbul bölgesi hakemlerinden Tolga Akbaba düdük yönetecek. Akbaba’nın yardımcılıklarını Vedat Demir ve Önder Çalış yapacak. Temsilcimiz Gölcükspor ligde oynanan ilk maçta sahadan Barış Şen’in attığı tek golle galibiyetle ayrılmayı başardı. Kırmızı şimşekler bugünde  3 puanın sahibi olmak ve rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.