LASTİK İŞ
ismail

VARTOLULAR KAPLAN'I ZİYARET ETTİ

Kocaeli 26.03.2021 - 15:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

VARTOLULAR KAPLAN'I ZİYARET ETTİ

Kocaeli Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği kongre sürecinin ardından oluşturduğu yeni yönetimi ile birlikte tanışma ziyaretlerine başladılar.

Geçtiğimiz hafta dernek binasında genel kurulunu yapan Kocaeli Vartolular Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yeni yönetimini belirledi. Belirlenen yeni yönetim başkanı Ali Bektaş yönetim kurulunun görev dağılımı ardından  kamu kurum ve kuruluşları ile tanışma ziyaretleri başlatTI.. Kocaeli Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Bektaş, Kemal Demir, Burhan Elçini, Kenan Çiçek, Hası Bozkurt, Yüksel Akbal ve Elif Çelik ilk ziyaretti İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'e oldu.    Ziyaretten memnuniyetini belirten, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet; “Öncelikle yeni göreviniz hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Sivil toplum kuruluşlarımıza her zaman olduğu gibi çok önemsiyoruz. Çünkü ülkemizin zengin kültürünü yaşatmak ve bu kültürle birlikte yaşamak çok önemli. Bütün Dernekler gibi Vartolular Derneğimizde amacına ilişkin hizmet verdiğini yapılan etkinliklerle görüyoruz. Bizler Derneklerimize her zaman elimizden geldiği sürece destek vereceğiz” şeklinde ifade etti. Dernek Başkanı Bektaş Aktaş; “biz Dernek olarak geleneklerimizi kültürümüzü burada yaşatmak ve öğretmek için birçok etkinlikler yapıldı. Bu etkinliklerimiz devam edecektir. Tabi ki bu pandemi süreci çalışmalarımızda duraklamalar başladı. Bu süreci atlattığımızda etkinlik çalışmalarımız devam edecektir” dedi.  Ardından Derince Belediye başkanı Zeki Aygün makamında ziyaret ettiler. Ziyarette memnuniyetini dile getiren Başkan Aygün; “sizlere her zaman kapım açıktır. Sivil toplum kuruluşları bizim için olmaz olmazımızdır. Bende sizlerin bütün çalışmalarınızı yakinen takip ederek, benimsemişimdir. Bizler sizlere her zaman elimizden gelene destekleri vermeye hazırız” dedi.     Fahri Haner  
Kocaeli Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği kongre sürecinin ardından oluşturduğu yeni yönetimi ile birlikte tanışma ziyaretlerine başladılar.

Geçtiğimiz hafta dernek binasında genel kurulunu yapan Kocaeli Vartolular Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yeni yönetimini belirledi. Belirlenen yeni yönetim başkanı Ali Bektaş yönetim kurulunun görev dağılımı ardından  kamu kurum ve kuruluşları ile tanışma ziyaretleri başlatTI.. Kocaeli Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Bektaş, Kemal Demir, Burhan Elçini, Kenan Çiçek, Hası Bozkurt, Yüksel Akbal ve Elif Çelik ilk ziyaretti İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'e oldu. 

 

Ziyaretten memnuniyetini belirten, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet; “Öncelikle yeni göreviniz hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Sivil toplum kuruluşlarımıza her zaman olduğu gibi çok önemsiyoruz. Çünkü ülkemizin zengin kültürünü yaşatmak ve bu kültürle birlikte yaşamak çok önemli. Bütün Dernekler gibi Vartolular Derneğimizde amacına ilişkin hizmet verdiğini yapılan etkinliklerle görüyoruz. Bizler Derneklerimize her zaman elimizden geldiği sürece destek vereceğiz” şeklinde ifade etti. Dernek Başkanı Bektaş Aktaş; “biz Dernek olarak geleneklerimizi kültürümüzü burada yaşatmak ve öğretmek için birçok etkinlikler yapıldı. Bu etkinliklerimiz devam edecektir. Tabi ki bu pandemi süreci çalışmalarımızda duraklamalar başladı. Bu süreci atlattığımızda etkinlik çalışmalarımız devam edecektir” dedi. 

Ardından Derince Belediye başkanı Zeki Aygün makamında ziyaret ettiler. Ziyarette memnuniyetini dile getiren Başkan Aygün; “sizlere her zaman kapım açıktır. Sivil toplum kuruluşları bizim için olmaz olmazımızdır. Bende sizlerin bütün çalışmalarınızı yakinen takip ederek, benimsemişimdir. Bizler sizlere her zaman elimizden gelene destekleri vermeye hazırız” dedi.   

 Fahri Haner

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.